Amenajarea casei

#baterii cada #amenajare baie #baterii

Ai nevoie urgent de o baterie de cada? Comand-o online, in siguranta!

Aveai planuri pentru renovarea locuintei in perioada aceasta sau pentru construirea unei case? Mai mult ca sigur ai fost nevoit sa le anulezi si iti intelegem supararea. Insa, este mai important ca toata lumea sa fie sanatoasa si suntem siguri ca te vei bucura mult mai mult de rezultatul final, stiind ca a trebuit sa astepti!

Totusi, daca ai nevoie de reparatii urgente, trebuie sa stii ca pe unele le poti efectua si tu, mai ales ales daca vorbim de obiecte sanitare de exemplu. Cu putin ajutor telefonic din partea unui instalator, vei putea sa repari provizoriu o teava sparta sau chiar vei putea inlocui unele obiecte sanitare. Poti face orice ti-ai propus, important este sa ai rabdare, incredere in tine si sa accepti ajutor, chiar daca este telefonic!

Daca ne gandim la problemele ce ar putea aparea in baie in perioada aceasta, cele mai comune sunt defectiunile bateriilor de lavoar sau bateriilor de cada. Acestea sunt mult mai utilizate in acum, cand toata lumea se afla acasa, iar daca nu ai avut timp sa le schimbi pana acum si ai tot amanat momentul, este posibil sa cedeze si sa fie nevoie sa intervii.

Nu este foarte complicat sa schimbi o baterie de cada, trebuie sa ai doar sculele necesare si putina indemanare. Poti viziona chiar si cateva tutoriale inainte si poti urma instructiunile ce vin impreuna cu noua baterie. Un alt aspect pe care trebuie sa il mentionam este legat de achizitionarea propriu-zisa a bateriei. Asa cum stii, nu este indicat sa iesi din casa, iar majoritatea magazinelor fizice s-au inchis. Cel mai simplu este sa comanzi online baterii cada, dintr-un magazin de specialitate. Produsul dorit va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii de siguranta. Nu iti fie teama sa comanzi online, deoarece atat magazinele online, cat si companiile de curierat si-au luat toate masurile de precautie. In cazul in care nu stii ce fel de baterii cada sa alegi, o sa iti prezentam in continuare trei produse pe care le poti comanda dintr-un magazin online!

Daca iti doresti o baterie simpla, cu monocomanda, calitativa si la un pret foarte bun, iti recomandam Ideal Standard Ceraplan III Baterie cada si dus monocomanda. Aceasta are o suprafata cromata, supapa de retinere, un limitatori de temperatura integrat in cartus si un maner metalic cu indicator pentru apa rece/calda. Garantia acestui produs este de 5 ani.

Esti in cautarea unui set? Atunci alege Grohe Eurosmart Baterie de cada si dus monocomanda cu set dus. Acest set beneficiaza de urmatoarele tehnologii: StarLight (finisaj cromat rezistent la murdarie), SilkMove pentru un control precis al temperaturii si debitului de apa, DreamSpray, care asigura o distributie egala a apei si ShockProof, ce previne deteriorarea cauzata de caderea dusului.

Si ultimul produs este Ideal Standard CeraTherm 50 Baterie cada si dus termostatata. Aceasta permite micsorarea volumului de apa cu pana la 50%, fara a afecta calitatea jetului de apa. Are o garantie de 5 ani si un design modern.

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca vei tine cont de ele in cazul in care ai nevoie de o baterie pentru cada!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea