Cum sa...

#curatenia de primavara #curatenie

Curatenia de primavara

Curatenia de primavara, solutia perfecta pentru a indeparta astenia de sezon.

Primavara mult asteptata vine cu temperaturi calde, zile mai lungi si mai frumoase, insa vine si cu modificari importante in organism. Multi dintre noi resimtim din plin lipsa vitaminelor si a mineralelor din organism, lipsa de miscare in aer liber si astenia specifica acestui anotimp. Efectuarea curateniei de primavara, este conform specialistilor, o metoda eficienta de a alunga efectele neplacute ale asteniei. Aerisirea locuintei, indepartarea prafului si a murdariei, curatarea meticuloasa a tuturor obiectelor din incaperi, lustruirea geamurilor si a podelelor sunt doar cateva dintre operatiunile care transmit stare de bine si imbunatatesc considerabil activitatea psihica. Daca te numeri printre cei 40% dintre romanii care sufera de astenie si nu doresc sa adanceasca senzatiile neplacute, poti contacta aici o firma de curatenie.

Te poti bucura de rezultate excelente fara efort, insa pentru a avea siguranta ca ai lasat intreaga operatiune pe mainile unei firme de curatenie profesionala, tine seama de cateva aspecte, care vor duce la o colaborare placuta

Analizeaza produsele folosite pentru curatenia de primavara a locuintei!

Produsele de curatenie pot provoca intoxicatii, dermatite si alergii cutanate, de aceea trebuie alese cu mare atentie! Ai grija ca firma de curatenie sa foloseasca produse prietenoase dar eficiente, astfel igienizarea obiectelor sanitare, a bucatariei, a geamurilor si a celorlalte piese din locuinta sa se faca corect.

Este important ca fiecare suprafata sa fie curatata cu solutii specifice, astfel vor capata lustrul cunoscut si vor raspandi miresme de proaspat si de curat, ce imbunatatesc activitatea cerebrala si starea de bine.

Colaboreaza cu personalul desemnat pentru a organiza procesul de curatare a locuintei

Chiar daca nu doresti sa te implici in realizarea efectiva a operatiunilor de curateniei, nu inseamna ca nu poti sa te implici in modul se organizare, sa oferi sugestii cu privire la activitatile ce trebuie realizate. Aceasta implicare iti poate creste stima de sine si te ajuta sa iti imbunatatesti starea psihica si increderea.

Organizarea zonelor de lucru este si un mod de eficientizare a timpului si optimizare a curateniei de primavara. Poti oferi solutii pentru zonele mai putin accesibile si informatii cu privire la obiectele electronice ce trebuie tratate cu atentie.

Iata care sunt etapele care trebuie indeplinite de personalul angajat al firmei de curatenie:

Aspirarea completa a locuintei si  indepartarea prafului  de pe suprafetele dure, dar si de pe obiectele electronice si electrocasnice, urmatorul proces presupune curatarea meticuloasa a geamurilor, ramelor si a glafurilor, apoi trebuie igienizate cu carpe moi si solutii speciale usile si tocurile. In baie trebuie sa se acorde o atentie deosebita obiectelor ceramice si a celor sanitare, in aceste zone se pot dezvolta germeni si bacterii care pot afecta starea se sanatate fizica si pe cea spirituala.  Cada din baie, chiuveta si paravanul de dus trebuie sa emane prospetime si curatenie la final, gresia si faianta sa recapete luciul specific, iar urmele de piatra si apa sa fie complet indepartate.

Urmatoarea etapa este curatarea bucatariei, aici trebuie insistat pe zona de gatit, zona din interiorul corpurilor de mobilier, chiuveta si obiecte electrocasnice. Produsele de curatare folosite de companiile care realizeaza curatenia de primavara, trebuie sa fie eficiente impotriva germenilor a grasimilor si in acelasi timp prietenoase cu  suprafetele aparatelor. Dormitoarele si living-ul sunt zonele ce trebuie igienizate in etapa urmatoare, aici poti supraveghea cum este indepartat praful, insa te poti implica in procesul de inlocuire a lenjeriilor si aerisire a pernelor si pilotelor. Aerul tare de primavara imprimat in aceste obiecte te va ajuta sa te bucuri de somn multumitor. Ultimul pas este de a lustrui podele din lemn si suprafetele acoperite cu gresie.

Bucura-te de zgomotul emis de aparatele profesionale de curatare!

Dupa cum stii firmele care ofera servicii de curatenie utilizeaza doar aparatura de inalta calitate, dispozitivele cu putere ridicata insa sunt unele silentioase. Zgomotele produse de acestea sunt discrete, dar suficient de puternice incat sa anunte intensitatea la care se lucreaza.

Cu ajutorul aspiratoarelor cu functii de curatare in apa, vei avea siguranta ca niciun fir de praf nu s-a intors in atmosfera din incapere. Dispozitivele cu sisteme de injectie-extractie, ofera prospetime canapelelor, covoarelor, mochetelor si celorlalte suprafete textile.

In concluzie realizarea curateniei de primavara este un factor care te ajuta sa mentii sanatatea fizica si psihica in parametrii optimi, chiar si cand organismul este slabit sau supus unor transformari speciale. Contractarea echipelor specializate este acea solutie care iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de rezultate impecabile fara efort si fara pierdere de timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea