Cum sa...

#proiect DIY #decorul casei #jucarii

10 idei geniale pentru decorul casei, cu ajutorul jucariilor vechi VIDEO

Ai o multime de jucarii pe care cei mici nu le mai folosesc? Transforma-le in decoratiuni pentru casa. Unele dintre acestea sunt suporti ideali pentru flori in timp ce altele pot fi utilizate pentru crearea semnelor de carte, a unei perechi de cercei si chiar a suporturilor pentru carti. Iata 10 idei geniale din care sa te inspiri.

1. Cu ajutorul unui dinozaur si a unei farfurii vei obtine un platou de invidiat. Taie capul dinozaurului si umple-l cu pietre, apoi lipeste platoul pe acesta. Peste platou lipeste capul dinozaurului si vopseste totul in alb sau in orice alta culoare doresti.

2. Jucariile mici, in forma de animale, sunt ideale pentru crearea unei perechi unice de cercei. Tot ce trebuie sa faci este sa le tai pe jumatate si sa lipesti pe ambele parti incuietori speciale pentru cercei.

3. Tot cu ajutorul animalelor mici poti creea magneti haiosi pentru frigider. Procedura este aceeasi ca in cazul cerceilor, doar ca, de aceasta data, trebuie sa folosesti magneti.

4. Mainile si picioarele papusilor vechi, pot fi folosite pentru realizarea unor semne de carte haioase. Cu ajutorul unui cutit, creeaza cate o crestatura in fiecare membru si insereaza o bucata de carton in aceastea. Foloseste-le apoi pe post de semn de carte.

5. Cu ajutorul a doua caramizi vopsite usor si a unor animalute haioase, vopsite in auriu sau argintiu poti creea un suport haios pentru carti.

6. Un gandac de jucarie, mare, sau o testoasa ori o broasca pot deveni ghivece pentru flori.

7. Capacele pentru borcane pot fi decorate cu animalute de jucarie, jopsite in auriu

8. Si o lampa veche poate fi decorata cu ajutorul jucariilor. Lipeste-le in jurul ei, apoi vopseste-le in alb iar la final in auriu sau orice alta culoare doresti.

9. Paharele din plastic pot fi transformate in cani, lipind pe acestea animale mici din plastic, care sa tina loc de maner. Vopseste-le apoi in nuanta dorita si vei obtine un set de cani unice.

10. Dintr-un ou de plastic, in care pui o jucarie mica, poti creea sapun acasa. Cei mici vor fi incantati de acesta si vor dori sa se spele mai des pe maini.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului