Constructia casei

#hidroizolatii #hidroizolatie casa

Cateva lucruri importante despre cel mai popular sistem de hidroizolatii

Nu exista om care sa nu-si doreasca un acoperis deasupra capului, sau mai bine zis, siguranta si protectie fata de manifestarile naturii. Ei bine, misiunea pe care Milucon o are este cea de a oferi solutii complete de hidroizolatii pentru constructii civile dar si industriale. Pentru a intelege mai bine importanta pe care stratul hidro-izolant il are pentru orice imobil sau constructie, trebuie doar sa ne imaginam cum ar fi ca la cea mai mica ploaie sa vedem pete de apa aparand pe suprafata peretilor. Ei bine, stim ca nimeni nu si-ar dori asa ceva, iar misiunea echipelor Milucon este cea de a oferi lucrari de cea mai inalta calitate, indiferent ca este vorba despre hidroizolatii, pardoseli normale, tehnice, industriale sau incalzite.

Milucon realizeaza lucrari complete de hidroizolatii la cel mai inalt nivel calitativ

Ei bine, exista mai multe tipuri de izolatii impotriva intemperiilor, insa poate cel mai popular principiu este cel de acoperire cu folii sau fasii din diferite materiale compozite sau pe baza de polimeri. Din seria materialelor compozite fac parte si foile bituminoase, folosite la scara larga pentru hidroizolarea blocurilor si a constructiilor a caror parte superioara este plana. Pentru case, asa cum bine stiti, exista tigla ceramica, metalica, compozita sau bituminoasa.

Si pentru ca tot ne-am referit la un exemplu destul de des-intalnit de catre cei ce stau la bloc, dorim sa va oferim cateva informatii despre lucrurile care pot dauna suprafetei izolante de pe acoperisul sau mai bine zis, terasa blocului, insa inainte de asta, trebuie sa spunem ca inainte de a vorbi despre elementele ce pot deteriora stratul protector, una din cele mai importante cauze a infiltratiilor, tine de calitatea manoperei dar si a materialelor folosite.

Asa cum multi stiti, izolatiile hidrologice pentru blocuri sunt aplicate la cald, folosind fasii bituminoase care in contact cu aerul fierbinte degajat de catre flacara lampii, adera la suprafata pregatita in prealabil a terasei. Evident, calitatea materialelor conteaza foarte mult, si asa cum bine se cunoaste, exista foarte multe firme pe acest profil in Romania, unele ofera profesionalism si calitate, iar altele, ei bine, mai mult batai de cap. Asadar, apelati numai la firme profesionale care lucreaza cu cele mai bune materiale dar si care au echipe de experti cu o vasta experienta, asa cum este si in cazul fimei Milucon.

Cum prelungiti viata unei hidroizolatii cu membrana bituminoasa

Insa, pe langa calitatea lucrarii si a materialelor, conteaza foarte mult si conditiile in care izolatia este mentinuta. Se cunoaste foarte bine faptul ca acest gen de hidroizolatie nu este una circulabila, deci plasarea unor corpuri contondente (aparate de aer conditionat, sisteme solare, antene, etc.) dar si deplasarea pe suprafata stratului izolant nu sunt indicate. Pentru cei ce doresc sa monteze diferite echipamente, le recomandam sa apeleze la ajutor calificat.

Asadar, o concluzie directa este urmatoarea: sistemul de hidroizolatii cu folii bituminoase este unul foarte eficient, insa asta in conditiile in care este aplicat in mod corect si exploatat (sa zicem) in conformitate cu indicatiile expertilor. Milucon executa astfel de lucrari si nu numai atat pe intregul teritoriu al Capitalei, cat si in imprejurimi sau in alte orase. Va asteptam pe siteul www.milucon.ro pentru a afla mai multe detalii dar si pentru a solicita o oferta personalizata.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare