Constructia casei

#beton elicopterizat #aspect pardoseala #pardoseala

Pardoseli cu o deosebita rezistenta mecanica dar si cu un aspect desavarsit

Domeniul industrial este unul in care nu exista loc de rabat, totul trebuie gandit si realizat la cel mai inalt nivel profesional, fie ca vorbim despre activitatea industriala sau despre facilitatile industriale propriu-zise. Milucon face parte din categoria firmelor care sunt implicate in oferirea de solutii profesionale atat pentru domeniul constructiilor civile, cat si in cel industrial. In cea de-a doua categorie intra si solutiile cu beton elicopterizat, si nu, nu vorbim despre vreun proces ce implica elicoptere... ci este vorba despre o modalitate de prelucrare a betonului folosind echipamente de finisare mecanica ce ofera suprafetelor de acest gen un aspect perfect dar si cu o rezistenta la solicitari de diferite tipuri foarte buna.

Solutii de pardoseli cu beton elicopterizat pentru spatii industriale si nu numai

Utilizarile acestei solutii industriale tin in primul rand de realizarea suprafetelor si a pardoselilor in locurile unde sunt prezente solicitari intense, atat mecanice, cat si chimice sau termice. Asadar, halele industriale de productie sunt tinta principala pentru pardoselile din beton elicopterizat deoarece, asa cum este si lesne de inteles, pardoseaua de acest gen trebuie sa suporte greutatea utilajelor dar si trepidatiile foarte puternice produse de utilaje.

Spuneam mai la inceput de faptul ca desi este inclus termenul de “elicopterizate” , realizarea acestor suprafete nu implica sub nici o forma prezenta vreunui “Puma” sau a altui model de elicopter. Dar, exista o minima legatura, si asta o spunem pentru ca aceste pardoseli, odata turnate si uscate, ele sunt prelucrate cu ajutorul unor utilaje speciale, dotate cu o serie de perii si discuri abrazive rotative la turatii foarte mari. De aici plecand si aspectul perfect-neted si fin al suprafetei.

Pentru realizarea acestui tip de suprafete este folosit un beton cu o compozitie speciala ce ii ofera caracteristici de rezistenta la uzura foarte buna, insa secretul sta in stratul protector ce este aplicat dupa turnarea stratului de beton. Stratul final este un compozit pe baza de minerale, rasini dar si Cuartz, pe langa acestea, mai sunt adaugati si pigmenti pentru a oferi un finisaj deosebit. Trebuie sa spunem ca nuantele acestor pigmenti fac parte din paletarul RAL, asadar, putem spune ca exista o varietate considerabila de optiuni cromatice. De asemenea, pentru a realiza marcaje si delimitari, pe acest gen de pardosea poate fi folosita si vopseaua epoxidica, insa aceasta procedura trebuie realizata de catre experti.

Suprafete prelucrate mecanic pentru a oferi caracteristici deosebite

Asadar, pardoselile elicopterizate, sau intens-prelucrate mecanic au o suprafata lucioasa si perfect plana, ele fiind o solutie perfecta pentru orice spatiu tehnic, industrial si nu numai. Un exemplu de utilizare mai diferita poate fi cel al platourilor de televiziune sau studiouri de filmare deoarece acest tip de pardosea ofera o suprafata perfect-plana, o conditie esentiala pentru a putea discuta despre filmari perfecte, fara tremurari sau alte probleme ce pot aparea din cauza unei pardoseli cu imperfectiuni.

Ei bine, in final va mai spunem ca Milucon ofera mai mult decat solutii complete de pardoseli cu beton elicopterizat pentru domeniul industrial, pe site-ul www.milucon.ro veti gasi toate informatiile despre firma dar si despre serviciile oferite. Alegeti partenerii de incredere pentru lucrari de hidroizolatii, sape, pardoseli simple, industriale sau incalzite si nu numai.

Advertorial

  •   2016-03-11
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Socul anafilactic la caine si pisica

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.