Amenajarea casei

#criza #vanzari # vanzare casa #vanzare apartament

Vanzarea casei pe timp de criza

Pe timp de criza, vanzarea casei este o adevarata provocare. Tranzactiile incheiate sunt tot mai putine, exista multe oferte pe piata, asadar trebuie sa folosesti toate armele pentru ca oferta ta sa se distinga de celelalte si sa convinga cumparatorii.

Iata cateva aspecte de care este bine sa tii cont cand vinzi casa in perioada de criza financiara:


1 Documenteaza-te asupra pietei de profil

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci cand iti vinzi casa este sa te pui la curent cu noutatile imobiliare. In acest fel afli care sunt preturile practicate pe piata. Tine cont de cerere si oferta in ceea ce priveste vanzarile generale de locuinte in orasul tau, preturile practicate in cartierul tau si preturile practicate pentru tipul tau de locuinta. Fiecare zona a orasului are o anumita paleta de preturi si fiecare tip de locuinta se incadreaza in anumite sume.

Cand stii acest lucru, nimeni nu va putea sa te pacaleasca atunci cand negociezi si, in plus, vei avea argumente logice, concrete, care sa-l convinga pe cumparator.


2 Imbunatateste ceea ce trebuie imbunatatit la locuinta ta

In perioada de criza financiara, putina lume are bani sa cumpere o noua locuinta si mai putini sunt cei dispusi sa faca efortul de a cumpara o casa sau un apartament intr-o stare proasta. Noile investitii care ar trebui facute pentru renovare inseamna un alt efort financiar pe care nu toata lumea si-l permite.

Daca exista camere sau zone ale casei care necesita o renovare, este bine sa faci acest lucru. O prima impresie buna este un argument in plus pentru a-l convinge pe cumparator. In schimb, o fatada a casei decojita, o curte neingrijita sau o camera nezugravita sunt motive pentru client de a cauta in alta parte.


3 Foloseste toate canalele de promovare a locuintei

Pentru ca anuntul imobiliar sa ajunga la cat mai multa lume, foloseste toate canalele avute la dispozitie. Da anunturi in ziare si publica pe internet, pe site-urile de profil. Creeaza un blog pe o platforma de bloguri, pune fotografii si informatii utile si promoveaza linkurile pe retelele de socializare. Cu cat ai mai multe mijloace de comunicare, cu atat te vei distinge mai mult de concurenta.

Sursa foto: sellmyhouse-fast-london.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare