Amenajarea casei

#prosoape #baie #bucatarie #prosop #accesorii baie #EstiAcasa.ro

Prosoapele: un accesoriu modern in baie si bucatarie

 Prosoapele: un accesoriu modern in baie si bucatarie

ADVERTORIAL

Locuinta devine cu adevarat un camin abia dupa adaugarea accesoriilor care sporesc confortul si ofera caldura. Prosoapele sunt un accesoriu modern in baie si bucatarie, iar calitatea si aspectul lor te pot face sa te simti cu adevarat ca acasa intr-un camin frumos.

Calitatea unui prosop tine la fel de mult de capacitatea de absorbtie, cat si de timpul de uscare. Pentru a te asigura ca folosesti doar prosoape de cea mai buna calitate, opteaza pentru bumbac 100%: prosoapele oferite de marci ca US POLO, DOFT si FINERA, disponibile in magazinul online EstiAcasa.ro.


Prosoape baie

Asigura-ti confortul in baie cu prosoape de calitate, din bumbac 100%, pentru a evita momentele neplacute cand iesi de la dus si prosopul este umed sau, mai rau, a capatat miros de mucegai.

Oferta de prosoape baie a magazinului online EstiAcasa.ro include accesorii textile pentru caminul tau produse de cele mai importante nume din domeniu.

Prosoapele in culori calde, cu un design modern, produse de US POLO, DOST si FINERA, sunt cea mai buna alegere pentru accesorii de baie si pot fi cadouri practice pentru cei dragi.


Prosoape bucatarie

In bucatarie, prosoapele pot fi la fel de importante ca si in baie. Cand folosesti prosoape bucatarie de calitate, beneficiezi de mult mai mult decat designul excelent care iti infrumuseteaza bucataria.

Calitatea prosoapelor si timpul de uscare sunt foarte importante in bucatarie, unde umezeala este mediul de dezvoltare al agentilor patogeni.


Prosoape US POLO: calitate si design modern

Cand optezi pentru prosoape US POLO ai garantia calitatii, dar beneficiezi si de un design potrivit pentru caminul tau.

Prosoapele US POLO disponibile in magazinul online EstiAcasa.ro satisfac toate gusturile in materie de design, de la culori puternice cu imprimeuri decorative pana la culori neutre sau calde, cu o textura placuta la atingere.


Prosoape DOST pentru baia si bucataria ta

Imbina calitatea cu designul folosind prosoape DOST in bucataria si in baia ta. Realizate din bumbac natural sau bumbac organic solid, prosoapele pentru baie si bucatarie DOST reprezinta accesoriul care poate completa look-ul rafinat al caminulului tau. Culorile calde si texturile moi ale prosoapelor de bumbac 100% iti asigura un confort de hotel de 5 stele, chiar la tine acasa.


EstiAcasa.ro, magazinul pefect pentru caminul tau

Cand vrei sa-ti decorezi caminul cu rafinament, EstiAcasa.ro este cea mai buna alegere, cu o gama variata de produse textile: lenjerii pat, cuverturi, perne, pilote, prosoape si seturi de prosoape, halate de baie si fete de masa.

Produsele din magazinul online EstiAcasa.ro reprezinta nume importante in domeniul amenajarilor interioare si ofera o varietate deosebita. Amenajeaza-ti caminul in stilul propriu, cu multa personalitate, apeland la produse care imbina perfect calitatea si inovatia.

EstiAcasa.ro livreaza produsele in toata tara, prin curier rapid sau Posta Romana si ofera servicii profesioniste de preluare si onorare a comenzilor, care includ operatori call-center pentru solutionarea comenzilor telefonice sau solicitarilor de sugestii sau informatii suplimentare privind colectiile oferite.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele