Cum sa...

#diy #valiza #obiect de mobilier

Cum sa transformi o valiza veche intr-un obiect de mobilier spectaculos. Iata 5 idei surprinzatoare!

Fie ca esti pasionat de stilul vintage, fie ca iti place ca in casa ta sa exista obiecte de mobilier care sa iasa in evidenta, o valiza veche te poate ajuta sa creezi un design inedit in locuinta. Cand iti pui imaginatia la lucru, poti obtine obiecte de mobilier spectaculoase. Iata cateva idei de a folosi o valiza veche pentru a crea piese de mobilier pentru locuinta ta!


1. Masuta din sufragerie

Trei valize vechi pot forma o masa incantatoare pentru sufragerie. Pentru a le da un aspect modern, le poti vopsi in culori vibrante sau daca iti place stilul clasic le poti colora in alb. Masuta poate fi un suport pentru plantele de interior, pentru lumanari sau veioze si chiar pentru cartile pe care vrei sa le citesti




2. Scaun confortabil

Valiza veche se poate transforma cu usurinta intr-un scaun confortabil. Tot ce trebuie sa faci este sa ii pui perne pe masura si picioare rezistente de la un scaun pe care nu il mai folosesti. Acest obiect de mobilier poate fi folosit in oricare incapere a casei, intrucat se potriveste oricarul decor.


3. Pat pentru animale

Si animalul tau de companie merita tot confortul, asa ca de ce sa nu ii amenajezi un loc in care sa se odihneasca. O valiza veche poate fi transformata intr-un pat pentru cainele sau pisica ta. Desfa valiza in doua, pune-i roti colorate si perne confortabile, iar pisica ta va toarce de fericire in timp ce se odihneste in noul ei adapost.


4. Suport pentru cosmetice

O alta intrebuintare a unei valize vechi este ca suport pentru cosmetice. Asaza valiza pe o masuta si aranjeaza-ti in interior toate cosmeticele care altfel ar fi stat aruncate prin intreaga casa. Mai mult decat atat, poti adauga si o oglinda. Vei avea astfel un loc doar al tau, unde sa-ti desavarsesti ritualul de frumusete.


5. Mini-bar

Ca sa nu iti fie greu sa gasesti o sticla cu bautura cand iti vin prietenii in vizita, poti crea un spatiu de depozitare dintr-o valiza veche. Agata valiza pe un perete si prinde sticlele cu un elastic pentru a fi sigur ca nu cad.



Sursa foto: eyeponder.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare