Case de vedete

#Andreea Marin casa de vacanta # andreea marin casa #Case de vedete #andreea marin

Cum arata casa de vacanta a Andreei Marin de pe Valea Prahovei

Andreea Marin are o casa superba de vacanta, pe doua niveluri si cu o miniterasa, situata in comuna prahoveana Telega, la 100 de kilometri de Capitala!

"Povestea e asa. Am venit in acest sat de munte de pe Valea Prahovei invitata fiind la masa de Paste a unor prieteni. Am luat masa si apoi am pornit pe drumurile acestea de tara pe jos, ca sa dam burta  jos cum se spune. Era liniste, verdeata, atmosfera aceea de tara care te duce atat de departe de ceea ce stii tu ca exista in Bucuresti.


E o alta energie aici, e o energie pozitiva, care te readuce cu picioarele pe pamant, te face sa te simti om, si din nou intors la radacini. Mergand asa de pe o straduta pe alta, am ajuns in dreptul acestui gard. Nu exista nimic construit aici, era o panta, la strada gardul era darapanat, iar plantele crescusera in dezordine atat de mult incat nu reuseai sa vezi bine ce e in partea de jos, nu reuseai sa vezi livada de pruni in adevarata ei frumusete", a povestit Andreea Marin, conform one.ro.

“Tata mi-a zis 'nu ai bani sa faci o casa, nici macar una de lemn, asa cum imi doream eu , dar ai putea sa faci fundatia”, isi aminteste Andreea Marin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului