Case de vedete

# acasa la adela popescu #Case de vedete #adela popescu

Acasa la Adela Popescu. Decor modern, eclectic si potrivit pentru o familie cu copil

Adela Popescu si Radu Valcan s-au mutat, nu de mult, intr-o casuta superba. Nici prea mare, nici prea mica, cu etaj, decorata vesel, in stil eclectic, aceasta pare tare confortabila. Iar cei doi spun ca o iubesc. Au si motive, iar ca sa ii intelegeti mai bine, iata cum este acasa la Adela Popescu. 

In primul rand, bucataria. Adelei Popescu ii place sa gateasca si vedeta a aratat acest lucru in repetate randuri. Daca nu ne credeti pe cuvant, iata aici o reteta de ciocolata de casa pe care prezentatoarea de la ProTV o face des. Revenind insa la decorul casei, bucataria este mare, incapatoare, iar mobilierul clasic in culori neutre, deschise, da o impresie de eleganta si curatenie continua. Ceea ce ne dorim si acasa la noi nu doar acasa la Adela Popescu, nu-i asa?

acasa la Adela Popescu

Livingul si zona de dining sunt spatioase, cu accente de culoare care scot din rutina. Regasim un stil eclectic, un amestec de piese de mobilier clasice, dar si moderne, minimaliste, practice. Galbenul energizeaza si este astfel perfect ales pentru zona cea mai activa a casei. 

acasa la Adela Popescu

acasa la Adela Popescu

acasa la Adela Popescu

acasa la Adela Popescu

Dormitorul spatios are ca punct de atractie patul matrimonial. Din nou, intalnim culori neutre, maro-uri blande care ajuta la relaxare si indeamna la oglinda. Patul inalt pare tare confortabil, nu-i asa? In plus, caramida da impresia unui decor industrial, completat de renuntarea la o noptiera clasica in favoarea unui scaun. Ferestrele din tavan asigura romantismul pentru indragitul cuplu, deci sunt un plus evident.

acasa la Adela Popescu

Baia continua ideea accentelor modern-minimaliste. 

acasa la Adela Popescu

Ce parere aveti despre acest decor? Va place acasa la Adela Popescu?

Daca v-a placut acest articol, atunci va invitam sa vedeti cum arata si casa lui Cornel Ilie de la trupa Vunk sau casa unde se iubesc Smiley si Gina Pistol. Care este preferata voastra?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea