Animale de companie

#expozitie #animale #pet expo

Vino la PetExpo intre 18 si 20 iunie

Intre 18-20 iunie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, se desfasoara PetExpo Romania, singurul targ dedicat animalutelor de companie. La Pet expo vei intalni toate tipurile de animale de companie de la catelusi si pisicute, la iepurasi sau paienjeni. PetExpo te asteapta cu tombole, concursuri, demonstratii de dresaj si de coafura si multe alte surprize pentru tine si prietenul tau!

La PetExpo vei avea ocazia sa adopti sau sa cumperi animalute din cele mai diverse rase. Canise, felise si asociatii pentru protectia animalelor vor fi prezente la PetExpo pentru a te ajuta sa gasesti catelusul sau pisicuta dorita.

De asemenea vei fi indrumat de specialisti in domeniu asupra pasilor pe care ii ai de urmat in cresterea micutului tau prieten pentru a-i oferi o viata sanatoasa si fericita alaturi de tine. Totodata in cadrul expozitiei vei gasi cea mai mare varietate de tipuri de hrana de pe piata romaneasca, suplimente alimentare, produse de igiena, accesorii, hainute si culcusuri, si servicii precum cabinete veterinare , scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie, tot ceea ce tu si animalutul tau v-ati putea dori.

Acvariile reprezinta o sectiune importanta si foarte atragatoare a targului PetExpo, asa ca, pasionatii sau aspirantii la un superb acvariu sunt invitati sa vada cele mai noi produse in domeniu si pesti exotici iesiti din comun. Crescatorii si importatorii de animale exotice, precum pasari, reptile sau paienjeni promit la cea de-a doua editie a singurului targ dedicat un adevarat spectacol al naturii. Veti putea vedea scorpioni, iguane si serpi si de ce nu…, poate chair veti pleca acasa cu un nou prieten…exotic!

PetExpo te asteapta cu multe alte animalute, pasari de o frumusete rara, porcusori de Guineea , catei si pisicute si nu in ultimul rand iepurasi. Si pentru oricare dintre micii nostri prieteni vei gasi la PetExpo hrana potrivita, si toate serviciile si accesoriile de care vei avea nevoie !

Participa la concursul organizat de PetExpo si Animalute.acasa.ro, si castiga 2 invitatii la expozitie! Pentru mai multe detalii despre concurs intra AICI!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului