Animale de companie

#Rottweiller #canada #proteste #eutanasiere caini

Proteste impotriva eutanasierii a doi Rottweilleri. Afla motivul!

Mai multi iubitori de animale, precum si proprietarii celor doi caini din rasa Rottweiller au protestat, ieri, in fata primariei din orasul canadian Richmond fata de decizia autoritatilor de a eutanasia cele doua patrupede in varsta de 7 ani, scrie CBC News.

Axel si Paris sunt doi caini din rasa Rottweiller aflati in custodia autoritatilor canadiene, care au propus eutanasierea lor dupa ce acestia l-au muscat pe un muncitor aflat pe un santier in luna octombrie a anului trecut.

Cei doi caini de companie au scapat din curtea familiei Nijjer, aflata la cativa metri de o scoala primara, si au sfarsit prin a-l musca pe un barbat care lucra pe un santier in apropiere.

Potrivit sursei citate, se pare ca cele doua animale au mai provocat probleme si in trecut. Astfel, in septembrie 2010 au ranit un caine din rasa Teckel dupa ce l-au muscat de gat. In plus, Axel si Paris i-au speriat si pe copiii de la scoala din apropiere care se aflau atunci in pauza in curtea scolii.

Primaria din Richmomnd va ajunge in instanta in luna aprilie pentru a obtine eutanasierea.

Sursa foto: cbc.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea