Animale de companie

#animale de companie #animale #mostenire #testament

Tot mai multe animale mostenesc averi fabuloase. Vezi motivul!

Numarul americanilor care detin un animale de companie a ajuns la un record si astfel nu e de mirare ca foarte multe dintre aceste necuvantatoare ajung sa fie trecute in testamentul stapanilor lor si astfel sa mosteneasca averi importante, scrie editia electronica The Wall Street Journal.

"O pisica a mostenit 10 milioane de dolari", "Un papagal a devenit cea mai bogata pasare din lume" sau "Un catel traieste intr-un palat si are la dispozitie 10 majordomi!". Acestea sunt doar cateva dintre titlurile care nu mai impresioneaza pe nimeni astazi!

In timp ce multi stapani lasa mostenire zeci, sute de mii sau chiar milioane de dolari pentru ingrijirea animalelor de companie, avocatii specializati in astfel de mosteniri au declarat ca majoritatea proprietarilor aloca prietenilor necuvantatori doar o suma suficienta pentru a acoperi necesitatile meselor si ingrijirii veterinare.

In 2012, in 68% din gospodariile din SUA exista un animal de companie. Dintre proprietarii de pisici, 9% au inclus animalele in propriul testament, o cifra in urcare de la 6% in 2010. Aceeasi cifra, respectiv 9%, este legata si de numarul proprietarilor de caini.

Sursa foto: animal-backgrounds.com

  •   2014-01-13
  •  

Articol scris de

Gratiela Petrescu

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.