Amenajarea casei

#elemente feng shui #camera romantica # stilul romantic #dormitor romantic

Romantism de primavara in stil feng shui

Feng Shui, arta care aduce armonie in locuintele noastre prin intermediul aranjarii mobilierului, poate imbunatati mai multe aspecte ale vietii noastre, inclusiv viata amoroasa.

Iata mai jos cum poti stimula energia pozitiva:


Primavara a sosit, iar gandurile noastre zboara catre experiente pozitive si multa dragoste. cu toata nebunia si agitatia din vietile noastre, dragostea este un lucru de care avem nevoie pentru a ne recapata echilibrul.

Dragostea poate fi stimulata si cu ajutorul mobilierului si culorilor pe care le folosim acasa. Verdele este o culoare potrivita pentru impospatarea sentimentelor. Ai grija insa sa folosesti materiale cat mai naturale si vopseluri cu un continut cat mai mic de chimicale.
 

Culori si forme


In filozofia feng shui iubirea poate fi stimulata si cu ajutorul culorilor pe care le folosim in dormitor.

Rosu. Foloseste rosu pentru decorarea dormitorului daca ai o relatie de lunga durata sau esti casatorit.

Roz. Foloseste roz daca esti o persoana singura, care are doar intalniri ocazionale si care nu isi doreste o relatie serioasa.

Crem. Foloseste crem pentru decorarea dormitorului daca esti o persoana singura, care nu isi doreste sa cunoasca pe nimeni in viitorul apropiat.

Potrivit principiilor Feng Shui, Pamantul este elementul pentru relatii. Astfel, atunci cand decorezi casa sau dormitorul, alege obiecte si materiale care sunt realizate din pamant: caramizi, piatra, lut, ceramica sau marmura.

Pentru a stimula pasiunea, foloseste elementul Foc. Amplifica atmosfera din dormitor cu ajutorul lumanarilor si al obiectelor care reprezinta flacara focului. In dormitor poti instala in acest scop si un semineu.

De asemenea, trebuie sa acorzi atentie si formelor pe care le folosesti pentru locuinta ta. Pamantul este asociat cu patratul, iar Focul cu triunghiul. De asemenea, poti folosi si obiecte sub forma de stea sau piramida.
 

Elemente de decor


Pentru decorarea locuintei sau dormitorului tau, pentru a stimula dragostea si pasiunea din relatia ta, alege lumanari naturale, seturi de masa de culoare rosie sau roz. Foloseste materiale naturale, in culori pastelate, cu care sa acoperi mesele, scaunele, fotoliile sau canapelele.

Foloseste catifea, matase, satin sau casmir, orice material care se simte placut la atingere. De asmenea, pentru decoratiuni alege obiecte care formeaza o pereche. De altfel, atunci cand decorezi casa trebuie sa te gandesti ca la un cuplu si sa alegi obiecte care reprezinta acest lucru.
 

Ce este romantic pentru tine?


La aceasta intrebare multi ar spune ca o plimbare pe malul marii, la apus. Gandeste-te insa si la o gradina verde si inflorita sau la o plimbare prin padure atunci cand decorezi casa si foloseste-te de elementele naturii. Tine minte ca dormitorul este sinonim cu dragostea, iar in aceasta camerea trebuie sa ai lucruri care amintesc de acest lucru.

Ce nu trebuie sa ai in dormitor


In dormitor nu trebuie sa se gaseasca echipamente sportive, fotografii cu copiii sau rudele. Aceste obiecte pot distruge ideea de romantism si pasiune.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare