Amenajarea casei

#semineu piatra #amenajare piatra #stona #piatra naturala

O amenajare stilata te face sa te simti ACASA

Oricat de entuziasmata te simti atunci cand te muti in casa noua, o vreme tot te vei simti straina de propria-ti locuinta. Lucru care iti va da un sentiment ciudat. Totul depinde insa de felul in care iti amenajezi de la bun inceput casa la care ai visat dintotdeauna.

Amenajarea locuintei inseamna impregnarea propriului stil in casa noua, iar acest lucru porneste de la repartizarea incaperilor si merge pana la alegerea parchetului, a gresiei, mobilierului si a elementelor decorative. Toate acestea sunt menite sa iti ofere sentimentul unui camin intim si linistit.

Iata cateva solutii utile care te vor ajuta sa te simti acasa foarte rapid:

Opteaza pentru produse moderne

Eleganta si rafinamentul unei locuinte sunt date de calitatea materialelor folosite pentru finisaje, dar si pentru decor. Cand vine vorba de trenduri, piatra naturala e la moda, iar specialistii sustin ca tendinta aceasta nu se va demoda multa vreme de aici inainte. Granitul, marmura sau onixul sunt esente care confera locuintei un aer modern si care pot lua forme dintre cele mai diverse.

Un perete din marmura in bucatarie sau in living va oferi prestanta incaperii si te va face sa te simti ca intr-un palat. Marmura se combina perfect cu lemnul, astfel ca amenajarea va fi foarte usor de definitivat.

Marmura cu finisaj nelustruit are o textura satinata stralucitoare, iar avantajul major este dat de faptul ca are o capacitate redusa de absorbtie a lichidelor astfel ca nu se va pata usor. Un alt finisaj de lux este marmura lustruita, care e lucioasa si stralucitoare. Un atu evident al finisajelor din piatra naturala este dat de unicitatea aspectului acestora.

Blaturile de bucatarie din granit sau glafurile din granit vor adauga un plus de eleganta spatiului in care iti petreci mare parte din zi. Iar pardoseala din travertin este practica si usor de intretinut. Pe stona.ro gasesti o multime de materiale din piatra naturala cu care sa iti poti amenaja casa asa cum iti doresti.

Monteaza un semineu in living

Piatra este un produs natural al pamantului, un material ecologic original si foarte rezistent, care exista intr-o abundenta de culori, texturi si forme, astfel ca poti alege foarte usor dupa gustul tau. Iar pentru a intretine sentimentul de “acasa”, decorul locuintei este esential. Un semineu iti va oferi caldura unui camin si la propriu, si la figurat. Construirea unui semineu din piatra naturala este o treaba de artist, insa opera finala iti va bucura sufletul. Este un accesoriu decorativ care te duce cu gandul la Sarbatorile de Iarna si ce poate fi mai frumos decat sa visezi la o cana de vin fiert bauta la caldura focului din semineu.

Amenajeaza un coltisor intim in gradina/balcon

Casa este locul unde te relaxezi dupa o zi obositoare de munca, dar si locul unde iti aduni familia si prietenii. Tocmai de aceea iti vei dori un loc special in care sa te poti relaxa in liniste citind o cartea si band o cafea sau in care sa poti sta la barfe cu amicele. Terasa casei sau balconul apartamentului sunt spatii ideale pentru o astfel de amenajare. Tot stona.ro iti ofera si de aceasta data solutia. Pardoseala din marmura, granit sau travertin este ideal de folosit in exterior si va conferi spatiului un aspect natural.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea