Amenajarea casei

#produse frigrifice #Liebeherr #demax #electrocasnice

Gama de produse Liebeherr, performanta germana ajunsa si in Romania

Calitatea germana a produselelor frigorifice Liebeherr este acum disponibila pe piata din Romania. Imbinand tehnologii de ultim moment cu un design elegant si atragator, produsele Liebeherr sunt ideale pentru orice locuinta moderna. Performantelor lor economice, calitatea garantata a combinelor frigorifice si pretul imbatabil al acestor produse germane sunt un atu covarsitor de care este bine sa tii cont.

Liebeherr, numai prin magazinul online Demax

Gama de produse frigorifice Liebeherr este prezenta in Romania prin intermediul magazinului online Demax, asocierea intre cele doua firme fiind o garantie suplimentara pentru alegrea facuta de tine.

Viziteaza site-ul magazinului Demax pentru a te convinge de calitatea desavarsita a produselor Liebeherr si de incredibilul pret al acestor combine frigorifice de marca. Produsele Liebeherr au cucerit pana acum inimile a mii de gospodine din Romania prin conditiile ideale de pastrare si congelare a alimentelor, prospetimea acestora regasindu-se intotdeauna pe masa ta. In plus, magazinul online Demax iti ofera o garantie de patru ani a combinelor din gama Liebeherr.

Liebeherr, libertate in depozitare

Gama de combine frigorifice Liebeherr este conceputa pentru a-ti asigura o cat mai mare flexibilitate in depozitarea alimentelor din bucataria ta. Conceptul VarioSpace folosit in designul interior al combinei frigorifice Liebeherr CUesf 4023 iti permite sa folosesti in mod optim spatiul din interior prin recompartimentarea rapida a acestuia.

Prospetime garantata, eficienta maxima

Serveste mereu alimente proaspete pastrate in interiorul combinelor frigorifice Liebeherr. Sistemul SmartFrost folosit la racirea uniforma a spatiului din interiorul aparatelor frigorifice Liebeherr reduce substantial stratul de bruma depus pe alimente in cazul altor combine frigorifice, pastrand in conditii ideale alimentele depozitate in interior.

Eficienta sistemului SmartFrost nu se reduce doar la pastrarea in conditii ideale a alimentelor din casa ta, ci si in consumul redus de energie ale aparatului frigorific, combina Liebeherr CUPesf 3513 inscriindu-se in clasa energetica A++.

Produse pentru viitor

Tehnologia inclusa in combinele frigorifice si frigiderele Liebeherr nu este adaptata doar cerintelor prezentului, ci si necesitatilor tale de a te adapta viitorului. Sistemul SmartGrid inclus in combina frigorifica Liebherr CUsl 3503 raspunde provocarilor viitorului, fiind pregatit sa preia surplusul de energie electrica din retele de alimentare cu energie din surse alternative. Liebeherr face astfel dovada unei aparaturi care isi va gasi loc in bucataria ta si in viitor.

Libeherr, alegerea perfecta

Performantele tehnice, eficienta consumului, pretul deosebit de avantajos, garantia de patru ani si designul atragator al produselor Liebejherr comercializate de magazinul online Demax fac din frigiderele si combinele frigorifice ale producatorului german alegerea pefecta pentru o gospodarie moderna.

Bucura-te de prospetimea alimentelor asigurata de tehnologia Liebeherr si foloseste oferta magazinului online Demax pentru a resimti confortul dat de calitatea germana ajunsa in casa ta.

Sursa foto: nol.hu

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea