Amenajarea casei

# floria halloween # ikea halloween #decor Halloween #halloween

Decor de Halloween: solutii originale, ieftine si la indemana pentru casa ta

Mai sunt doar cateva zile pana la Halloween, o sarbatoare care, in ultimii ani a devenit tot mai populara in Romania. Asa ca prefateste-te cum se cuvine sa o intampini! Te ajuta ofertele din magazine si nu numai. 

Dacă anul acesta sărbătoriți Halloween-ul alături de prieteni, decorul de la petrecere nu trebuie sa fie mai prejos decât costumul ales. Este singura sărbătoare din an în care decorul mesei poate avea cât mai multe elemente. De Halloween, fie că alegeți să vă costumați în vrăjitoare sau zână, masa de petrecere poate să se transforme și ea într-un mod prin care să îi „vrăjiți” cu adevărat pe invitați.

Culorile cheie sunt negru și portocaliu, iar fantomele, liliecii și dovlecii fioroși devin personajele principale în seara de 31 octombrie. În magazinul IKEA din București găsiți o mulțime de accesorii simpatice pentru decorarea spațiului. Formele de brioșe decorate cu fantome, decorațiunile luminoase, suporturile cu dovleci, paharele cu ochi misterioși, ghirlandele luminoase, șervețele colorate și, nu în ultimul rând, conffetti-ul în formă de dovleac vor crea atmosfera potrivită în noaptea fantomelor. Preturile decoratiunilor variaza intre 4,99 lei si 24,99 lei. 

Si cum decorul mesei si, in general, decorul casei nu este complet fara un aranjament floral de sarbatoare, Floria.ro propune pentru acest Halloween o colectie infricosatoare de 13 aranjamente de flori in vas, aranjamente in dovleac si buchete de flori ideale pentru decorarea casei in asteptarea celei mai infioratoare seri din an. "Designerii nostri au creat, ca in fiecare an, o colectie speciala de aranjamente de Halloween, care completeaza costumatiile, se incadreaza in decorul cu monstri si vrajitoare al casei sau al oricarei petreceri, ori pot fi o surpriza misterioasa pentru o persoana draga", spun reprezentantii florariei.

Cosuletele cu dovleci, buchetele speciale de Halloween, aranjamentele florale in dovleci si florile napadite de paianjeni decorativi aduc specificul acestei sarbatori la petreceri si in case. Spiritul Halloween-ului este descris de calele negre, garoafele violet si fructele negre de viburnum, care dau aranjamentelor o nota intunecata, iar elementele decorative adauga un plus de mister.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare