Amenajarea casei

#dormitor #hol #baie #casa #ploiesti #living room #designer roman

Casa unui designer roman, pe site-urile de profil din lume

O casa amenajata de un designer roman, Mario Stoica de la Ezzo Design, este prezentata pe site-urile internationale de profil. Casa se afla in Ploiesti si constituie un model de locuinta moderna, cu detalii care o fac sa arate plina de viata.

Iata cum arata casa amenajata de Mario Stoica in orasul Ploiesti, pentru o familie cu copii:

Living room

Living room-ul este amenajat cu ajutorul a numeroase elemente de design care atrag privirile. Aceste elemente constituie un amestec de note traditionale si moderne. Materialele folosite sunt cuprul si lemnul.

Bucataria

Bucataria este amenajata in stil modern, insa tranzitia intre spatii este subtila, datorita prezentei lemnului. Materialele si culorile folosite creeaza un spatiu modern si functional.

Dormitorul copiilor

Dormitorul copiilor are un design dinamic, jucaus, care constituie o inspiratie pentru oricine. Pe langa aspectul estetic deosebit, spatiul este foarte bine exploatat prin paturile suprapuse si cutiile de depozitare aflate in nisele din pereti.

Dormitorul matrimonial

Dormitorul matrimonial este un spatiu amenajat in asa fel incat sa fie relaxant si sa asigure un nivel inalt de confort. Decorat in nuante neutre si in culori pastelate, dormitorul este un spatiu odihnitor si modern. Liniile simple contribuie la aspectul sau relaxat.

Baia

Baia este amenajata in nuante de maro, continuand tema cromatica a acestei locuinte moderne si stilate. O planta si cateva lumanari suspendate dau o nota de eleganta baii. Cateva fotografii personalizeaza acest spatiu al casei si ii dau aerul placut de "acasa".

Holul

Holul locuintei este amenajat intr-o paleta intunecata de culori. Lumina naturala este asigurata de fereastra ingusta si inalta de langa usa. Ca in fiecare incapere a casei, si in hol se regasesc detalii care anima spatiul si ii dau un aer primitor. Inca de la intrare se pot vedea pe un dulap cateva carti si fotografii inramate, o prima impresie personala pe care si-o fac cei care pasesc in pragul locuintei.



Sursa si foto: decoist.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea