Amenajarea casei

#culori #stil #confort #dungi #fotolii #poang

5 modele superbe de fotolii confortabile si stilate

Daca te afli in cautarea unui fotoliu, alege, in primul rand, unul care este confortabil, apoi gandeste-te la scopul acestuia. Intr-un living room spatios, cu doua fotolii poti amenaja o zona de conversatie. Intr-un dormitor, un fotoliu este perfect pentru a construi zona de lectura. Daca ai ferestre mari la o camera si iti place sa privesti peisajul, asaza un fotoliu in fata ferestrei si o masuta pentru reviste. Intr-un fotoliu moale poti sa tragi un pui de somn sau sa savurezi momentele tale de timp liber.

Descopera in continuare 5 modele superbe de fotolii confortabile si pline de stil:

1 Fotoliile in tonuri bogate

Desi fotoliul este, de cele mai multe ori, un accesoriu, acesta poate deveni piesa centrala a incaperii atunci cand modelul tapiteriei este unul impresionant. Intr-un living room in stil glamour, alege fotolii in nuante de ciocolatiu, auriu si grena. Pentru ca tapiteria sa nu faca nota discordanta, foloseste huse pentru perne in acelasi model.

2 Fotoliile in dungi

Inlatura monotonia unui colt intunecat sau a unei camere neutre printr-un fotoliu mare, cu model dungat. Dispunerea dungilor mari creeaza efectul de dinamism si face din fotoliu o piesa importanta in acea incapere, chiar daca fotoliul imbraca doar un colt al camerei.

3 Fotolii neutre

Intr-o camera in care ai deja modele complexe in alte accesorii, cum sunt covoarele, tapiteria canapelei sau draperia, fotoliile nu trebuie sa iasa in evidenta. Pentru a evita insa un fotoliu intr-o nuanta uni, poti opta pentru fotolii in gri si alb, cu linii intretaiate. Completeaza-le look-ul cu cate o perna in aceeasi nuanta cu cea a covorului sau canapelei si vei obtine un efect optic deosebit.

4 Fotoliul Poang

Fotoliul Poang este o combinatie de fotoliu si scaun, constituind o alegere buna pentru spatiile mici. Aceste tipuri de fotolii au tapiterii in culori vii si variate, fiind ideale pentru un interior amenajat in stil modern, dar si pentru o camera nonconformista.


5 Fotolii in alb si negru

Un model stilat de fotolii este cel al fotoliilor gemene: acelasi model, culori opuse. Pune impreuna un fotoliu alb si unul negru sau un fotoliu bej si unul gri. Contrastul este deosebit de interesant, mai ales intr-un spatiu anost, lipsit de accesorii sau decoratiuni.



Sursa foto: overstock.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului