Amenajarea casei

#modificari #cablu #ghiveci #cd

3 modalitati ingenioase de a refolosi vechile suporturi de CD-uri

Inainte de revolutia mp3-urilor si a telefoanelor inteligente, CD-urile conduceau lumea! Le foloseai acasa, dar si in CD playere portabile, pentru a asculta muzica preferata oricand iti doreai. In prezent, insa, constati cu tristete ca CD-urile si vechile lor suporturi nu fac decat sa iti ocupe spatiu pretios de depozitare.

Suportul din plastic standard, prevazut cu o axa, in care se comercializeaza si in prezent CD-urile, a fost inlocuit de-a lungul timpului de modele mai atractive, estestice, mai usor de inserat in designul si stilul decorativ al unei incaperi.

Daca locuinta ta continua sa adaposteasca vechi suporturi de CD-uri, carora ai prefera sa le gasesti o intrebuintare in loc sa le arunci, iata trei modalitati de a le refolosi!

1 Transforma suportul de CD-uri intr-unul pentru cabluri

Un suport de CD cu axa pe mijloc se poate transforma cu usurinta intr-unul pentru cablurile pe care nu le folosesti. Pentru a le organiza, nu trebuie decat sa le infasori in jurul axei, dupa care sa le prinzi la final cu clema atasata. In cele din urma, pune la loc capacul suportului.

2 Foloseste suportul de CD-uri ca ghiveci de flori

Capacul de plastic transparent al suportului de CD-uri poate deveni un vas perfect pentru plantutele tale din casa. Tot ce trebuie sa faci este sa dai cateva gauri in partea inferioara a capacului, prin care sa se poata scurge apa, dupa care sa adaugi pamantul si plantuta dorita.


3 Depoziteaza mancare in suportul de CD-uri

Caserolele din plastic, pe care le folosesti pentru a depozita alimentele in frigider sau a transporta pachetul la serviciu, pot fi completate cu unele noi, inedite, realizate din vechile suporturi de CD-uri. De altfel, nu este deloc complicat: un suport cu axa, in care candva adaposteai 25 de CD-uri, poate fi noua "casuta" a pentru un covrig, o gogoasa sau pentru orice aliment care poate fi infasurat in jurul axei.



Pe langa aceste trei modalitati de a reutiliza cu succes vechile suporturi de CD-uri, mai exista o multime: terariu pentru plante, suport de pixuri si alte accesorii de birou, lampa de birou, lava lamp etc.

Sursa foto: mnn.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea