Amenajarea casei

#arome #casa #parfum #personalitate

Ce spune parfumul casei tale despre personalitatea ta

Iubesti aroma proaspata a lamailor sau preferi notele relaxante ale florilor de lavanda? Nasul tau iti poate spune mult mai multe decat crezi. Afla ce spune parfumul preferat pentru casa despre personalitatea ta si cum iti poti imbunatati starea de spirit.

Parfumurile si aromele naturale au capacitatea de a stimula starea psihica. Te ajuta sa te relaxezi dupa o zi relaxanta si iti ofera energie.

Iata ce trebuie sa stii despre parfumurile preferate:

Lamaie.
Persoanele care prefera parfumul proaspat de lamaie sunt adesea persoane organizate, carora le place ca locuinta lor sa bine curata si aerisita. Prefera mobilierul in culori deschise si le place sa aiba controlul asupra vietii lor.

De asemenea, cei care iubesc parfumul de lamaie sunt persoane active, care petrec mult timp in aer liber, care alearga si iubesc sporturile in general.

Daca te pregatesti pentru un test sau examen, tine langa tine cateva lamaie. Parfumul acestor fructe imbunatateste puterea de concentrare, reduce stresul si greselile de scriere.

Portocala. Aromele acestui fruct citric atrag persoanele creative. Chiar daca locuinta acestor persoane nu este intotdeauna cea mai curata, este intotdeauna calda si primitoare. Cel mai adesea aceste persoane au multi prieteni, iar locuinta lor este deschisa tuturor.

Daca te simti stresat, desfa o portocala. Aromele proaspete de portocala reduc stresul, ofera o stare pozitiva si calmeaza.

Rau de munte. Persoanele care prefera aromele proaspete si inghetate ale parfumurilor naturale, sunt adesea persoane care iubesc natura. Au un stil de viata "verde" si sunt atrasi de activitati precum reciclare si evita plasticul. Isi doresc un mediu inconjurator curat, fara toxine.

Isi petrec timpul liber in natura, gradinaresc, merg cu bicicleta si organizeaza drumetii. Adesea, casa acestor persoane este decorata in culori calde, cu mobilier din lemn natural si canapele din piele.

Briza oceanului. Aromele marii si oceanului sunt preferate de persoanele deschise si comunicative, are au un spirit tanar si sunt optimiste. Sunt adesea iubitori de animale, iar animalul de companie este tratat ca un membru al familiei.

Aceste persoane se implica activ in viata comunitatii si sunt purtatori de cuvant in organizatii pentru protectia animalelor. Casa acestor persoane este decorata in culori deschise, iar atmosfera este chic - boema.

Lavanda. Iubitorii de lavanda au adesea locuri de munca creative, nu sunt supusi la stres si adora aroma relaxanta a acestei flori purpurii. Multi dintre ei incearca sa jongleze cu mai multe domenii ale vietii, precum job, familie si responsabilitati casnice.

Se relaxeaza citind o carte, alaturi de un pahar de vin rosu. Iubesc vacantele in locuri idilice, precum Toscana sau Provence, iar exercitiile de yoga ii ajuta sa se deconecteze de la rutina zilnica.

Arome florale. Persoanele care prefera aromele florale sunt romantice si calme. Iubesc povestile de dragoste, filmele clasice si cred cu tarie in dragostea la prima vedere. Adesea, casa lor este decorata intr-un stil confortabil, in culori calde si materiale luxoase. Au o legatura puternica cu prietenii si familia.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare