Sfaturi practice

#casa langa apa #casa in port #amenajarea casei #casa

Casa din port de care te vei indragosti! Vezi cum arata

Unii oameni isi doresc o casa in padure, in copac sau o vila cu sapte etaje, dar exista si oameni care viseaza la o casa in port. Imagineaza-ti cum ar fi ca in fiecare dimineata sa iesi pe balcon si sa ii vezi pe pescari iesind in larg, sa ai ca priveliste un port plin de barcute frumoase si ingrijite. Iata cum arata un apartament care cuprinde tot ce am descris mai sus:

Aceasta casa are tot ce-ai putea vrea vreodata: un spatiu mare si o priveliste absolut incantatoare. Nu este usor sa gasesti combinatia perfecta de spatiu, locatie si priveliste in special cand este vorba de un apartament, dar acesta pare un jackpot.

Bucataria de tip open-space se imbina perfect cu decorul sufrageriei, iar totul pare un intreg perfect construit. In multe apartamente se incearca crearea unui loc de tip open-space, dar nu in toate arata bine. Acest apartament este proiectat cu grija pana la cel mai mic detaliu: paleta de culori folosita este aceeasi in fiecare camera, materialele sunt asemanatoare, dar diferite.

Daca ti-am starnit curiozitate atunci arunca o privire pe imaginile de mai jos si vezi daca avem dreptate sau nu:

 

 

 

 

 

 

Sursa imagini: Lundin.se

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele