Cumpararea unei locuinte

#locuinta #cinema #biblioteca #semineu #cumparare locuinta

Lucruri pe care oamenii le vor cand isi cumpara o casa, dar nu au nevoie de ele

De cele mai multe ori, oamenii isi pierd simtul practic atunci cand isi cumpara o casa si fac o lista de lucruri pe care si le doresc, ca apoi sa constate ca, in realitate, nu aveau nevoie de ele. Daca te pregatesti sa investesti intr-o proprietate pentru toata viata, ai grija cum iti stabilesti prioritatile si ce aspecte merita cu adevarat eforturi financiare.

Chiar daca la un moment dat poti crede ca gradina casei tale are nevoie de un iaz, poti constata in timp ca simpla placere de a-l privi nu justifica eforturile de a-l intretine in forma optima. Iata ce lucruri ti-ai putea dori cand iti cumperi o casa, ca apoi sa ajungi la concluzia ca nu iti sunt chiar atat de utile!


O curte imensa

Sigur ca spatiul suficient in curte este un deziderat firesc al tuturor persoanelor care cauta sa cumpere o casa, insa o curte imensa are si ea dezavantajele ei. Gandeste-te cat de greu va fi sa o amenajezi, astfel incat sa nu para pustie, ca apoi sa te chinui saptamanal sa faci curatenie in ea.

In plus, o curte foarte mare stirbeste din aerul intim pe care ti-l doresti acasa, este mai greu de supravegheat si intretinut.


O sala de cinema acasa

O sala de cinema acasa suna impresionant, insa beneficiile pe care le culegi de pe seama ei ar putea sa nu fie la fel de ofertante, incat sa contrabalanseze investitia. O persoana petrece in medie 5 ore pe zi in fata televizorului, iar daca jobul tau te solicita mai mult, nu vei avea cu siguranta timp sa te delectezi foarte des cu filmele si emisiunile preferate.

Pentru o petrecere cu prietenii la tine acasa, montarea unui home cinema in living este mai mult decat suficienta pentru satisfacerea nevoilor tale de cinefil, la nivel inalt. Iar incaperea in care ai fi amenajat o sala de cinema isi poate gasi cu sigurata o destinatie mult mai practica.


Un semineu

Toata lumea adora sa vada focul arzand in semineu in perioada sarbatorilor de iarna, dar ce faci cu acest spatiu "mort" in restul anului? In plus, semineul poate fi o dotare periculoasa daca nu il cureti anual cu ajutorul unui profesionist, polueaza aerul si nici nu are o putere prea mare de incalzire: mai mult de 80% din caldura produsa de foc este eliminata pe cos.


O biblioteca sau o sera

Daca nu te dai in vant dupa plante si nici nu te deranjeaza sa citesti in living sau in dormitor, aceste doua incaperi speciale din casa pot fi exact ca un al saselea deget crescut la piciorul stang: incomode si nefolositoare.

Sursa foto: houzz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea