Cumpararea unei locuinte

#cumparare apartament #complex rezidential #apartament

Chitila 171 Residence - toate facilitatile Capitalei la indemana ta

Ansamblul rezidential este situat pe Soseaua Chitilei, la numarul 171, in partea de nord-vest a Capitalei. Zona este una linistita, dar cu acces rapid la mai multe facilitati, cum ar fi spatii verzi, scoli, mijloace de transport in comun si multe altele.

Complexul include 1 bloc cu apartamente de 2 si 3 camere, in diferite configuratii; fiecare dintre acestea este gandita pentru a maximiza spatiul disponibil, iar rezultatul vorbeste de la sine - camerele sunt mari si luminoase, iar senzatia generala este de camin primitor si foarte confortabil. FIecare dintre locuintele din Chitila 171 Residence dispune de terase foarte mari, care sporesc senzatia de spatiu si confort.

Constructia ansamblului este una de calitate, avand structura de rezistenta bazata pe cadre, cu stalpi si grinzi din beton armat, pereti exteriori din caramida porotherm si izolatie cu placi de polistiren de 100 mm EPS 80. Acestea asigura o eficienta energetica foarte buna si un confort termic sporit, in orice anotimp. La interior, finisajele sunt executate foarte atent, cu grija la detalii; acestea includ usa metalica securizata la intrarea in apartament, ferestre tripan cu 7 camere, centrala termica proprie si calorifere Romstal. Instalatiile sanitare sunt si ele de buna calitate, iar cea electrica este realizata cu produse marca Noark.

Pe langa avantajele constructiei de calitate, ansamblul rezidential beneficiaza de pozitionarea excelenta - acesta se afla in apropiere de Parcul Bazilescu, care include multa verdeata, alei largi, loc de joaca pentru copii si o atmosfera mereu relaxanta. De asemenea, la doar 800 de metri de complex se afla Scoala GImnaziala nr. 183, precum si mai multe unitati de tip gradinita sau after school. Locatarii pot ajunge rapid si in alte zone si puncte de interes ale Capitalei, deoarece au la dispozitie o statie de autobuz chiar in fata ansamblului, iar statia de metrou Parc Bazilescu se afla la 4 minute distanta.

Locatarii ce alcatuiesc comunitatea din Chitila 171 Residence sunt in general familii cu copii, care vor sa beneficieze de o locuinta de calitate si o pozitionare excelenta, intr-o zona linistita a Bucurestiului, dar cu acces rapid la facilitati. Acestea se pot bucura din plin de numeroasele posibilitati de petrecere a timpului liber - pe langa mai sus amintitul Parc Bazilescu, din ansamblu se poate ajunge repede si la Parcul Regele Mihai I (fostul Herastrau); acesta din urma include un lac de agrement, spatii verzi extinse si Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, unde se pot admira constructii traditionale din mediul rural, in aer liber. Tot in parc gasim si mai multe localuri sau terase cunoscute, cum ar fi de exemplu Hard Rock Cafe, Taverna Racilor Herastrau sau Beraria H.

De asemenea, in zona se afla si multe centre comerciale, cum ar fi Carrefour sau Mega Image, dar si Colosseum Retail Park sau Complex Flora. Asadar locatarii isi pot face cumparaturile din apropiere, avand la dispozitie toate aceste magazine mari. Pentru pasionatii de wellness, foarte aproape exista si mai multe sali de fitness (precum Magic Gym, la doar 800 de metri de complex, Inspire Gym sau World Class Bucuresti Expo Park), dar si centre spa (Scorpion Salon SPA, Lotus Spa Bucuresti, Ana Wellness& Spa Crowne Plaza).

Surse foto: edezvoltator.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului