Cumpararea unei locuinte

#imobiliare #suprafata #ponturi #anunt imobiliar #vanzarea locuintei

5 detalii esentiale intr-un anunt imobiliar de vanzare a locuintei

Cand redactezi un anunt imobiliar de vanzare a locuintei, este important sa atingi punctele esentiale pentru ca mesajul tau sa fie remarcat si pentru a evita sa pierzi oportunitatile din cauza lipsei unui detaliu important.

Iata 5 detalii esentiale dintr-un anunt imobiliar de vanzare a locuintei:


1 Suprafata resedintei

Mentioneaza suprafata totala a locuintei in metri patrati. Daca exista spatii generoase in cazul unor incaperi precum bucataria sau baia, mentionarea acestora constituie un atu pentru anuntul respectiv.


2 Anul constructiei

Mentioneaza intotdeauna anul constructiei blocului sau al casei. Un astfel de detaliu esential te ajuta sa atragi numai potentialii cumparatori interesati de o locuinta construita in perioada respectiva, deci scutesti mult timp si energie.


3 Amplasarea locuintei de vanzare

Mentioneaza intotdeauna intr-un anunt imobiliar de vanzare informatii despre amplasarea locuintei pe care vrei sa o vinzi. Pe langa pret, anul constructiei si suprafata, un detaliu esential este zona in care se afla acel apartament sau acea casa. Ofera detalii despre cartier, zona, facilitati din imprejurimi.

 

4 Compartimentarea locuintei de vanzare

Chiar daca potentialii cumparatori pot vedea din fotografii cate camere si bai are locuinta, un anunt imobiliar este mult mai atractiv daca precizezi clar cum este facuta compartimentarea. Pentru orice persoana interesata este mult mai usor sa citeasca in detaliile anuntului ca locuinta pusa in vanzare are doua bai, trei dormitoare, o debara, doua balcoane si o bucatarie.


5 Fotografii pentru fiecare incapere

La o prima cautare pe internet, potentialii cumparatori vor sa vada anunturi complete, din care sa nu lipseasca fotografiile. Un anunt in care este precizata existenta unei debarale si in care fotografia acesteia lipseste poate sa faca o impresie proasta. De asemenea, fotografiile cu lumina slaba sau cele in format foarte mic pot fi considerate o incercare a proprietarului de a ascunde un defect al locuintei.

Sursa foto: helpfulmarketing.info
 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar: De ce sa ne sterilizam animalul de companie?

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr  Valentina Vanatoru, medic veterinar

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Cum sa-mi protejez animalul in perioada Sarbatorilor

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Diabetul si terapia cu insulina la feline

Experti Animalute

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.