Cum sa...

#carton #materiale

Utilizari casnice pentru carton

Cartonul este unul dintre cele mai comune materiale pe care le ai in casa. Acumulat fara a-l valorifica, el nu face decat sa ocupe spatiu inutil. Exista insa multe modalitati de a recicla si folosi cartonul, astfel incat sa devina un element functional.

Cutii pentru animalul de companie
 

Foloseste carton pentru a face un culcus temporar animalului tau de companie. De asemenea, o cutie de carton cu cateva orificii pentru aer este utila atunci cand nu ai o cutie de transport pentru animale.
 

Material pentru proiectele copiilor
 

Cartonul poate constitui un material foarte bun de folosit in proiectele copiilor, fie la scoala, fie in timpul liber. Din bucati de carton fetita ta poate sa faca o coroana de regina, pe care se poate aplica o hartie lucioasa, beteala etc. La joaca, o cutie mare de carton poate fi utilizata in chip de fortareata, unde sunt gzduiti soldateii sau eroii din povesti. De asemenea, bucatile de carton pot constitui un material foarte bun pentru ca cei mici sa se costumeze in diverse personaje.
 

Cutie pentru depozitarea jucariilor
 

Unul dintre cele mai utile moduri de a folosi o cutie de carton il reprezinta cutia pentru jucarii. Cei mici invata sa fie ordonati si au la dispozitie o cutie ecologica, care nu ii poate rani.
 

Cutie pentru cadouri
 

O cutie de carton nu este tocmai atractiva, insa uneori ai nevoie de asa ceva pentru un cadou . Atunci cand trebuie sa oferi obiecte casante, la care nu ai altceva, o cutie de carton se dovedeste o solutie buna. Le poti ambala in hartie, le pui in cutie, o inchizi si apoi o poti ambala intr-o hartie frumoasa pentru cadouri.
 

Placa pentru a lucra sub masina
 

Daca te princepi la masini , poti folosi o placa din carton pentru a lucra sub masina.
 

Cutie de transport in portbagaj
 

In portbagaj se aduna tot felul de lucruri care risca sa se rastoarne si sa se amestece. Le poti tine sub control depozitandu-le pur si simplu intr-o cutie de carton.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului