Cum sa...

#curatenie #curatenie casa

Umonium Master, expertul tau universal in curatenie

Cu totii intelegem importanta curateniei, atat cand vorbim de spatiul in care locuim sau ne desfasuram activitatea, cat mai ales cand ne referim la haine. Si asta nu doar pentru componenta estetica sau pentru confort, ci mai ales pentru ca este vorba de sanatatea noastra si a familiei.

 

Pentru a ne bucura de un mediu sigur, cautam mereu cele mai eficiente si practice solutii de curatare. In magazine gasim raioane intregi cu produse ce promit curatenia in cele mai diverse forme si particulare moduri, pentru podele, pentru suprafetele din bucatarie, pentru gresia si faianta din baie, pentru zone ce necesita degresare, pentru igienizarea hainelor, pentru eliminarea mirosurilor neplacute... Si lista poate continua cu variatiuni ale celor enumerate mai sus.

Nu-i asa ca v-ati dori o bagheta magica pentru a uni toate proprietatile produselor de curatenie si detergentilor pe care ii folositi intr-un singur produs? Sau macar sa existe o solutie care sa va scurteze mult lista de cumparaturi cand vine vorba de astfel de produse?

Umonium 38 Master este produsul care va poate indeplini aceasta dorinta! Este o solutie universala de curatare, potrivita pentru toate suprafetele, inclusiv echipamente sanitare, mobilier si textile, cu functii multiple: inlatura murdaria, degreseaza, igienizeaza, dezinfecteaza si elimina mirosurile neplacute. Este un produs profesional, rapid si eficient, ce omoara germenii in doar 15 minute de contact.

De asemenea, este ideal pentru dezinfectarea textilelor si a imbracamintei de lucru, fie prin inmuierea intr-o solutie diluata, fie direct in masina de spalat, in locul balsamului.

Un alt aspect important este faptul ca Umonium 38 Master este una dintre putinele solutii de curatare prietenoase cu mediul. Este un produs biodegradabil, ambalat intr-un recipient 100% reciclabil.

Umonium 38 Master este un dezinfectant biocid produs in Belgia, de laboratoarele Huckert’s International Mastered Disinfection, si este disponibil pe: https://www.shop.toruspharma.eu/Dezinfectant-profesiona-umonium38-39.html sau https://www.emag.ro/dezinfectant-de-suprafete-umonium-38master-5-litri-um38/pd/DCG07DMBM/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea