Cum sa...

#chit lemn #chit #mobila #lemn

Prelucrarea inteligenta cu chit lemn pentru mobila noastra!

Metarialele, asa cum ni le ofera natura, au o originalitate si o frumusete aparte. Din aceasta categorie de materiale face parte si lemnul, care prezinta mici denivelari, noduri sau crapaturi specifice materialului natural.

 

Adesea este preferat designul original, neslefuit sau modificat, insa adesea un chit lemn de calitate contribuie decisiv pentru retusarea si repararea suprafetelor inegale, gaurite sau neplacute.

Compania Color Magic pune la dispozitie un portofoliu bogat in materiale destinate reparatiilor de natura lemnoasa dar si intretinerii de dupa repartie, toate respectand standardele de poluare a naturii.

Chitul de lemn care finiseaza excelent!

Gama comercializata de magazinul nostru este reprezentata de produsele Cetol Gupa, solutii destinate in special suprafetelor lemnoase, fiind compatibile si cu elementele de zidarie.

Chitul va ajuta la astuparea oricarui tip de zgarietura, crapatura sau imperfectiune pe suprafetele lemnoase vizate, fiind un material ce poate fi aplicat atat de profestionisti cat si de amatorii cu spirit practic.

Inainte de aplicare, ca la orice tip de suprafata, se vor pregati zonele si se vor curata, pentru a beneficia de cele mai bune rezultate si pentru a nu combina odata cu materialul de aplicare a prafului, mizeriei sau a oricarui alt tip de element ce poate influenta modul in care chitul se va lipi si va finisa optim suprafata.

Pasul de uscare si cel de aderare se vor realiza foarte rapid, mai ales daca se respecta pasii deja enumerati, putand imediat trece la etapa de slefuire, vopsire si lacuire, pentru rezultate estetice excelente.

Indiferent daca este utilizat pentru lemnul masiv sau pentru orice alt tip de suprafata, mai rezistenta sau mai putin rezistente, remedierea deteriorarilor se realizeaza eficient pentru oricare dintre ele.

Nu se recomanda supradozarea spatiilor goale, a crapaturilor sau a gaurilor, insa modul de aplicare va diferi in functie de cat este de complicata zona ce necesita reparatie. Pentru rezultate netede si fine se va aplica un strat care sa acopere bine suprafata dar sa permita si o slefuire dupa.

ColorMagic.ro – Prietenosi cu lemnul si cu intreaga natura

Posibilitatile de personalizare si de modificare a lemnului sunt nenumarate, fiind un material foarte rezistent, usor de prelucrat si destul de usor de intretinut, fiind totusi un material usor pretentios.

Ceea ce poate oferi un ansamblu lemnos in casa, apartamentul sau in orice spatiu in care ne desfasuram activitatile de zi cu zi e absolut impresionant, prin materialul mai putin rigid, cu un miros si o estetica unica, insa care deseori datorita trecerii timpului si a influentelor negative se poate degrada sau deteriora.

Chitul este destinat reparatiilor de orice tip, indiferent de complexitate, insa este nevoie de atentie si de o utilizare adecvata pentru a obtine rezultatele dorite.

Nu sunt necesare cunostinte pentru a utiliza un astfel de material, insa e nevoie de un spirit practic si de un ochi orientat spre estetica rezultatelor.

Specialistii ColorMagic.ro stau la dispozitia oricarei cerinte, in materie de lemn si posibilitati de reparare si intretinere, oferind consultanta specializata si solutii de tip chit lemn pentru orice suprafata.

Magazinul din Bucuresti este situat la adresa: Calea Grivitei, 206 bis, sectorul 1, Bucuresti iar telefonic pot fi contactati la numerele:

  • 0722.650.145 / 0724.336.280 – Bucuresti
  • 0734.736.842 / 026.833.51.67 - Brasov

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Diabetul si terapia cu insulina la feline

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare