Cum sa...

#nasturi #cum sa #design #decorare #casa #decoratiuni #casa design

Noul trend din casa: Nasturii!

Pun pariu ca mama ta are o cutie plina de nasturi de tot felul in casa. Nasturi de diferite forme, dimensiuni si culori, scosi de hainele pe care nu le mai purtati. Afla ca poti crea piese decorative reale utilizand aceasta colectie.

1. Vas colorat

Pentru a obtine un castron colorat cu care sa decorezi camera de zi ai nevoie de un balon umflat, un lipici transparent si, cel mai probabil, doua tipuri diferite de nasturi. Cu o pensula aplica adezivul pe jumatate din balonul, apoi aseaza nasturii in ordinea in care acestia par sa arate cel mai bine. Cand ai terminat, pune balonul sa se usuce si, cand lipiciul sa intarit si nasturi-s bine fixati, sparge balonul si detaseaza-l usor.

2. Imagineaza-ti dragostea, dar folosind nasturi

Arata-ti dragostea prin...nasturi! Nu, nu e o gluma! Cu ajutorul acestor accesorii extrem de utile, poti crea o imagine frumoasa care va exprima dragostea. Cum? Ai nevoie de o bucata de carton sau de un placaj pe care vei pune un material frumos, apoi lipeste o bucata de panza taiata in forma de inima. O sa mai ai nevoie de nasturi rosii de diferite forme si marimi pe care sa ii lipsesti dupa forma aleasa de tine.

3. Un buchet unic

Probabil nu te-ai gandit vreodata la un astfel de buchet de mireasa, dar asta nu inseamna ca cel din imaginea de mai jos nu arata bine si nu poate fi luat in calcul. In plus, il poti pastra in aceasta forma "pana cand moartea nu ne va va desparti". In primul rand trebuie sa creezi o structura de sarma si bumbac, apoi sa pui nasturi pe ea, eventual unele perle intre ele sau alte ornamente pentru a obtine un buchet original.

4. Imagineaza-ti!

Poti folosi ca model imaginea de mai jos. Ideea este ca imaginea sau rama pe care urmeaza sa o creezi trebuie fie in ton cu personalitatea ta si a persoanei pentru care o faci. Un asemenea element decorativ nu va trece niciodata neobservat si cu siguranta cei care iti vor trece pragul casei il vor admira.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea