Cum sa...

#spor casa #lidia fecioru #greseala #casa

Motivul pentru care nu ai spor in casa. Greseala pe care o fac toti romanii

Foarte multi romani ca nu au spor la bani si ca mereu raman fara resurse financiare. Pe langa o manageriere mai buna a cheltuielilor, exista si cateva reguli simple pe care ar trebui sa le respectam pentru a atrage banii.

 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat ce trebuie sa facem pentru a atrage norocul si sporul in casa noastra. Aceasta a precizat ca una dintre cele mai mari greseli pe care le fac romanii este aceea de a arunca bunuri la gunoi.

"Intr-o viata, omul strange foarte multe lucruri. Desi noi trebuie sa invatam, ca acum e moda de cumparat de la second hand. Daca vrem sa scapam de ele, le dam, pentru ca sunt destui care nu le au. Si sunt lucruri bune, folosibile. Eu nu le arunc la gunoi, dar le pun, ca stiu ca le ia femeia de serviciu. Orice, si o canapea, lucrurile astea nu le arunc asa afara.

E foarte important sa facem aceste lucruri pentru ca ne dam bogatia din casa, ne dam informatia, ne dam venitul, ne dam norocul la bani. Cand le aruncam, ne aruncam norocul practic. Daca le dam cu drag nu e nicio problema, ca ne detasam de ele. Daca le aruncam, ne aruncam noua norocul. Noi cand suntem prost dispusi facem curatenie. Cea mai mare greseala.

De multe ori cand facem curatenie avem tendinta, eh 10 bani, arunca-i acolo. Niciodata! Un bol, un locsor, unde pastram monede, chiar daca nu e ea galbena cum am vrea sa fie, nu arunca banutii, niciodata!

Am fost acum cativa ani in Belgia, la o familie de evrei. Si aveau monezi aruncate in toata casa, pe jos. Si toata casa era cu monede pe jos. Calcau pe bani. Si intradevar, erau foarte bogati, dar calcau pe bani. Le strangeau intr-un colt, maturau, spalau, dupa care le insirau inapoi. De la ei am invatat. Si am sub covor, in sufragerie, am aruncate monede si covorul e deasupra. Pe hol am un pres si las acolo banuti. Am sub masa in bucatarie, ca am masa de sticla, si sub fata de masa am bancnote bagate. Sunt lucruri care atrag bunastarea.

Eu ii invat pe toti, intai sa faca curat in hol. Sa incepi de la usa. Sa nu maturi spre usa, sa maturi inapoi. Sa nu dai bogatia afara pe usa. E foarte bine din ultima camera, pentru ca aduci bogatia in centrul casei.

Poate e bine sa punem si lucruri de feng shui. Un pom al banilor, care ne ajuta si la creativitate. Mai putem pune broasca cu banul in gura, dar nu trebuie sa o pui sus, trebuie sa o lasi jos.

E bine sa facem intai curatenie in coltul camerelor, ca acolo se strange tot ce e negativ. Intai scoatem presurile si patul il facem la sfarsit.

Lunea e bine sa nu facem curatenie. Joia si vinerea se spune ca sunt zilele curateniei. Nu sambata", a marturisit Lidia Fecioru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare