Cum sa...

#ac si ata #ata si ac #cum sa cosi #ata #cum sa

Invata cum sa cosi! 29 de trucuri pe care nu trebuie sa le ratezi

 

Daca nu ti-a aratat nimeni vreodata cum sa cosi si ti-ai dori sa ai aceasta indeletnicire noi avem solutia pentru tine! Urmareste videoclipul de mai jos si descopera cum sa cosi “ascuns”, cum sa faci modele si cum sa creezi singur un outfit!

O sa inveti sa cosi cu modele: linie, linie punctata, in “x”...cum sa cosi pe diferite tipuri de material de la denim pana la piele, dar si multe alte lucruri interesante. Daca esti suficient de atent poti sa inveti si cum sa folosesti singur o masina de cusut sau cum sa creezi pliuri folosind doar o furculita.

De asemena, din videoclipul de mai jos vei invata si cum sa iti micsorezi pantalonii si cum sa ii scurtezi. O sa mai inveti si cum sa iti pui o banda elastica la colanti pentru ca acestia sa iti stea mai bine.

O sa inveti sa faci inimioare, cirese, flori, trandafiri, dar si multe alte modele cu care sa iti infrumusetezi hainele. Nu o sa ai nevoie de cat de o gama larga de culori si de multa rabdare. Spor la lucru!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea