Cum sa...

#diy #halloween #decoratiuni halloween #paianjen halloween

Halloween: Cum sa-ti decorezi usa de la intrare cu un paianjen urias

Halloweenul se apropie cu pasi repezi si decorarea casei este primul lucru la care trebuie sa te gandesti in aceasta perioada. Desi micile decoratiuni din casa au farmecul lor, cea mai mare atractie ramane usa de la intrare, care fie ademeneste mai multi colindatori, fie ii baga in sperieti si face sa fuga cat ii tin picioarele. Fii original si, in acest an, decoreaza-ti exteriorul usii cu un paianjen urias, facut manual, in cativa pasi simpli.

Incepe sa confectionezi corpul paianjenului din bucati de polistiren. Decupeaza doua discuri, unul cu diametrul de 10 cm, iar celalalt, de 30 de cm. Prinde-le intre ele cu ajutorul a doua bete de frigarui.



Cauta prin casa o bucata de blanita neagra, pe care nu o mai folosesti, pentru a imbraca cu ea corpul paianjenului si picioarele acestuia. Asaza discurile prinse intre ele pe material si incepe sa decupezi in jurul lor, lasand 2-3 cm de material in plus, pentru a lipi si marginile polistirenului.



Incepe sa confectionezi cele opt picioare ale paianjenului, fie din sarme, fie din bucati metalice de la umerase. Ai grija ca toate sa fie usor indoite la un capat.



Imbraca picioarele cu material, folosind aceeasi blanita cu care ai imbracat corpul paianjenului. Foloseste un pistol de lipit, avand grija sa lasi o parte din fiecare picior, de 2-3 cm, neacoperita. Infige apoi capetele neacoperite in corpul din polistiren, avand grija sa ai patru picioare, pe o parte, si patru, pe alta.



Lipeste-i niste ochi rosii, mari, din fetru sau din alte materiale pe care le ai la indemana. Acum, paianjenul fiind gata, poti trece la confectionarea panzei si, apoi, la montarea decoratiunii pe usa de la intrare.



Intinde panza pe exteriorul usii, folosind o fasie lata de tifon, pe care o desiri din loc in loc, pentru a avea un aspect mai uzat si infricosator. Lipeste-o de usa, din loc in loc, folosind niste paianjeni decorativi mai mici, care se lipesc ca un abtibild pe supraftata usii.



Incepe sa montezi si paianjenul gigantic, prinzandu-i picioarele prin tifon, astfel incat sa stea bine fixat. Acum, usa ta de la intrare este "pregatita" sa-si intampine colindatorii si musafiri. Oare cine va avea curaj?



Sursa foto: creativeplume.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea