Cum sa...

# pat feng shui #pozitionare pat #pat #feng shui

Feng Shui: unde trebuie sa pozitionezi patul in dormitor

Decorul Feng Shui se concentreaza pe premisa ca pozitionare obiectelor este determinanta in fluxul de energie pozitiva intr-o camera . Unul dintre cele mai importante spatii dintr-o casa este dormitorul. 

Acesta este locul unde trebuie sa te relaxazi si sa iti reincarci bateriile, de aceea specialistii in Feng Shui pun mare accent pe pozitionarea patului in dormitor, care este esentiala pentru odihna. 

Sfaturi de la specialistii Feng Shui: pasi de urmat 

Poziția patului în dormitor este, potrivit Feng Shui, fundamentală pentru a favoriza odihna și a te trezi cu vitalitate, fără a simți epuizare sau nervozitate. Prima regulă este că patul nu poate fi așezat chiar în fața ușii sau sub fereastră, idealul fiind ca capatul patului sa fie pozitionat cat mai departe de usa dormitorului. 

Lipsa unei tablii a patului inseamna, conform Feng Shui, instabilitate si lipsa de siguranta. Prin urmare, sunt preferate paturi cu tablii solide și care sunt plasate pe un perete fără ferestre sau oglinzi. În cazul în care nu se poate evita și există o fereastră, incearca sa o ascunzi cu perdele si draperii. De asemenea, nu este bine sa ai agatate deasupra patului obiecte. 

Un alt criteriu fundamental al Feng Shui este plasarea patului in dormitor astfel incat sa poata fi accesat pe ambele parti. 

În plus față de plasarea și orientarea patului, arta Feng Shui acordă o atenție deosebită influenței culorilor asupra bunăstării noastre. Idealul este de a opta pentru lenjerie de în culori pastelate, deoarece acestea evocă liniște și favorizează odihna. În plus, țesăturile naturale sunt preferate celor care sunt sintetice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea