Cum sa...

#curatenie birouri #servicii curatenie #curatenie #curatenie casa

Dust Busters | Cele mai bune servicii de curatenie pentru casa ta

  Unii oameni prefera sa se ocupe de curatenie de unii singuri, altii se simt inconfortabil atunci cand stiu ca o echipa de curatenie curata dupa ei sau le umbla prin lucruri( desi acum exista o solutie si pentru acestia), iar unii considera ca este o cheltuiala ce nu merita.

 

  Insa, cei mai multi dintre oamenii care decid sa apeleze la o firma de curatenie o fac exact din motivul opus, si anume, acela ca urasc sa faca curatenie si angajeaza o echipa profesionista pentru a le curata locuinta, astfel incat ei sa nu mai piarda timp sau energie pentru a face treburi casnice. Acestia apeleaza la servicii de curatenie din Bucuresti saptamanal sau lunar si in acest fel se pot bucura de o casa curata in intregime si de faptul ca ei se pot concentra asupra altor sarcini mult mai placute.

  Una dintre cele mai interesante firme ce ofera servicii de curatenie din Bucuresti este Dust Busters, iar daca te intrebi de ce interesanta, vei afla in cele ce urmeaza.

   Dust Busters poate deveni partenerul tau de incredere atunci cand ai nevoie de curatenie la domiciliu, astfel incat sa te poti bucura de timpul liber intr-un mod cat mai placut, in timp ce o echipa profesionista se ocupa de tot pentru a-ti face casa impecabila. Asadar, fie ca locuiesti in Bucuresti sau in Ilfov, poti apela la specialisti pentru a se ocupa de tot ceea ce inseamna curatenie la domiciu, iar asta intr-un mod cat se poate de profesional: echipamente si solutii de curatare Karcher, lider mondial in domeniul tehnologiei de curatare, dar si aparate si aspiratoare moderne. Pe scurt, sunt utilizate doar solutii inovatoare, ecologice, care protejeaza atat mediul, cat si membrii familiei,  pentru tot ceea ce inseamna curatenie.

Cine este Dust Busters?

    Dust Busters este o companie nou infiintata, ce ofera servicii de curatenie din Bucuresti, insa profesionalismul de care a dat dovada inca de la inceput, calitatea produselor si a echipamentelor de curatenie si ideea inovatoare de a permite clientilor sa monitorizeze printr-un sistem video personalul care se ocupa de curatenie in casa lor, au dus la cresterea cererilor intr-un ritm alert.

  Foarte multi clienti ajung sa renunte la serviciile oferite de o firma de curatenie din Bucuresti, datorita faptului ca nu se simt in siguranta atunci cand alti oameni se afla in casa lor. Insa acum, datorita posibilitatii de a urmari tot ceea ce se intampla in interior, le ofera acestora atat siguranta, cat si linistea necesara.

  Mai mult, Dust Busters este una dintre firmele de curatenie care detine o polita de asigurare pentru prestarea acestor servicii si care poate despagubi clientii cu o suma care ajunge pana la 10000 de euro.

Ce servicii de curatenie la domiciliu ofera Dust Busters?

   Echipa Dust Busters se va ocupa intr-un mod cu totul profesional de tot ceea ce inseamna curatenia la domiciliu pentru orice proprietate rezidentiala din Bucuresti sau Ilfov, fie ca este garsoniera, casa de vacanta sau penthouse.

  Echipa de curatenie va lucra sub indrumarea unui coordonator si va intra in locuinta cu ajutorul cheii primite in momentul vizionarii locuintei cu cateva zile inainte de inceperea operatiunilor de curatenie.

  Clientii pot alege dintr-o gama diversificata de servicii de curatenie din Bucuresti, personalizate in functie de necesitati, insa pot opta si pentru doua tipuri de pachete mai speciale: Bronze si Platinum. Acestea vor depasi cu siguranta toate asteptarile lor si se vor putea bucura de bonusuri atunci cand opteaza pentru servicii extra cost, precum curatarea covoarelor, a saltelei sau a canapelelor prin metoda de injectie-extractie ori calcarea si apretarea hainelor la domiciliu.

   Un alt aspect foarte important este acela ca, Dust Busters are in permanenta promotii cu care sa atraga atentia clientilor, precum aceea prin care recomandarea serviciilor de curatenie catre trei prieteni iti va oferi tie o curatenie gratis. 

   Cu siguranta, daca ai apelat la serviciile de curatenie din Bucuresti oferite de Dust Busters, toate asteptarile iti vor fi depasite si vei putea recomanda cu mana pe inima aceste servicii celorlalti oameni, fie prieteni, fie din familie. Cat de placut ar fi sa va relaxati impreuna la un film sau in parc, iar la intoarcere sa gaseti casa impecabila si unii, si altii.

  Dust Busters a ales sa investeasca doar in cele mai bune echipamente si solutii de curatenie profesionala, caci in acest fel si rezultatele vor fi intotdeauna de cea mai buna calitate. De asemenea, s-a inteles nevoia acelor clienti care doreau sa le fie garantata siguranta casei si a bunurilor, optand pentru investirea in echipamentele necesare monitorizarii video.

   Insa, nu doar in echipamente si solutii de calitate exceptionala s-a investit, ci si in personal, acesta fiind flexibil, intelegator si de incredere, capabil sa ofere acele servicii de curatenie care sa raspunda nevoilor clientilor.

   Misiunea acestei firme de curatenie din Bucuresti este, pe cat de simpla, pe atat de complexa. Se doreste oferirea unor servicii de curatenie si a unor solutii profesionale, la un raport calitate- pret foarte bun, astfel incat oamenii sa se bucure de o casa primitoare, curata, sigura si confortabila.

Ce alte servicii de curatenie ofera Dust Busters?

   Curatenia la domiciliu nu este singurul serviciu pe care Dust Busters il realizeaza intr-un mod impecabil si cu totul profesionist, ci se poate opta si pentru:

-          Curatenie birouri

-          Curatenie dupa constructor

-          Curatenie scari de blocuri

-          Curatenie spatii comerciale

-          Curatenie industriala.

   Un mediu curat la birou este la fel de important ca si acasa, caci cei mai multi bucuresteni petrec acolo cel putin 8 ore pe zi, iar echipa Dust Busters a inteles ca serviciile de curatenie trebuie efectuate exemplar, caci spatiul de lucru poate fi considerat o carte de vizita a companiei, iar un ambient placut ajuta la cresterea productivitatii angajatilor.

  Aceste servicii de curatenie birouri, spatii comerciale sau scari de bloc pot fi oferite sub forma de abonament sau la cerere, ceea ce este foarte benefic pentru companiile respective, stiind ca spatiul de lucru va fi mentinut in permanenta curat.

  Chiar daca exista foarte multe firme de curatenie pe piata, este necesar ca acestea sa aiba o nota de originalitate si unicitate, astfel incat sa poata depasi asteptarile clientilor in diverse feluri.

    Pe langa faptul ca foloseste cele mai profesionale echipamente si solutii de curatenie de la Karcher, ceea ce semnifica faptul ca nu este loc de compromisuri atunci cand vine vorba despre serviciile de curatenie, Dust Busters a ales sa ofere clientilor si garantia sigurantei, facand posibila monitorizarea video a personalului in timpul efectuarii curateniei.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului