Cum sa...

#bufet #bufet suedez #organizare bufet #idei utilizare bufe

Descopera cum poti organiza bufetul in mod eficient!

Desi utilitatea acestui tip de dulap este incontestabila, nu de multe ori sfarseste prin a fi intesat cu lucruri ingramadite claie peste gramada. Aloca putin timp aranjarii bufetului pentru a-i reda sarcina initiala si transforma-l intr-o piesa de mobilier cu adevarat utila!

Bufet si suport

Fie ca sunt amplasate in bucataria sau in sufrageria ta, bufetele ar trebui sa iti vina in ajutor atunci cand te gandesti sa depozitezi obiecte in interiorul lor. Cel mai mare chin din casa il reprezinta un bufet intesat cu ustensile pe care nu le folosesti niciodata. Ca de exemplu, tigaile. De la asiaticul wok si pana la tigaia in care iti prajesti omleta, aceste ustensile isi pot gasi un loc confortabil si pe suportul de deasupra bufetului. In plus, sunt mult mai accesibile acum.

Bufet suedez

Sa nu iti inchipui ca suedezii au inventat vreo mobila nemaivazuta. Pur si simplu, au folosit bufetul din sufragerie pe post de masa pentru tavile incarcate cu gustari. O idee pe care o poti aplica si tu in sufragerie. Te scuteste de imaginea neplacuta a unei mese incarcate pana la refuz, iar oaspeti tai pot savura mancarea in tihna.

Include-l in peisaj

Rolul ingrat de depozitare al unor obiecte nu ar trebui sa transforme bufetul intr-un element neglijabil din decorul sufrageriei. Include-l in peisaj adaugandu-i o nota personala: o veioza, lumanari parfumate, un cos de fructe sau chiar sticle cu bauturi racoritoare. Camera ta va capata un aspect unitar.

Rol dublu

Aloca bufetului din bucataria casei tale sansa de a evolua pe doua planuri distincte. Va fi depozitarul veselei si, in acelasi timp, un bun suport pentru vinurile tale preferate. Trebuie doar sa remodelezi spatiul de depozitare central si vei avea o mobila cu dubla sarcina.

Dulapul micilor secrete

Daca ai ajuns sa muti de colo-colo un bufet care ti se pare inutil in peisajul casei tale, ar fi bine sa te mai gandesti inca o data. Chiar nu poti gasi un loc in hol pentru micul mobilier care poate indeplini foarte bine rolul de depozitare al perechilor de papuci de casa, revistelor si altor obiecte care iti umplu masa de cafea din living?

Sursa foto: blueclearskies.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea