Cum sa...

# relocare mobilier #mobilier

Deschid un punct de lucru intr-un alt oras. Cum relochez o parte din mobilier de la sediul principal acolo?

O afacere incepe cu pasi mici, insa o evolutie pozitiva a acesteia va determina antreprenorii sa ia in considerare deschiderea unui nou punct de lucru, motiv pentru care ar trebui ca o parte din mobilierul sau echipamentele necesare pentru desfasurareaactivitatii sa fie relocate.

 

In acest caz, cum ar trebui procedat? Cea mai potrivita solutie este aceea de a apela la ajutorul oferit de o firma de mutari locuinte si sedii de firme. Aceasta detine toate resursele necesare unui astfel de proces, de la experienta personalului, pana la instrumentele utilizate pentru manevrarea obiectelor de mari dimensiuni.

Care sunt pasii necesari unei relocari a activitatii profesionale?

Nevoia de mai mult spatiu pentru desfasurareaactivitatii sau nevoia de a fi mai aproape de anumiti clienti, printr-un nou punct de lucru, presupune o investitie destul de importanta. De aceea, fiecare etapa a acestui proces trebuie sa fie foarte atent elaborata.

Prin urmare, primul pas pentru ca acest proces sa se desfasoare intr-un mod eficient este realizarea unui plan, care sa cuprinda toate etapele procesului si persoanele care se vor ocupa de efectuarea acestora.

In cazul contractarii serviciilor unei firme de mutari mobila, avantajul este ca membrii echipei acesteia se vor ocupa de toate etapele planului. Astfel ca, antreprenorii se pot concentra pe alte aspecte, precum acela de a pune la punct documentatia necesara deschiderii noului punct de lucru si relocarii echipamentelor.

Urmatorul pas se refera la alegerea si contractarea serviciilor unei astfel de firme, care isi va pune la dispozitiaclientilor toata experienta si indemanarea, precum si materialele necesare impachetarii si ambalarii obiectelor si documentelor ce urmeaza a fi relocate.

Toate lucrurile impachetate trebuie sa fie puse in cutii pe care sa se noteze continutul si locul destinat acestora, din noul punct de lucru. In acest fel, nu numai ca nu se ratacesc lucrurile, ci angajatii firmei de mutari nationale de mobilier vor sti exact unde este locul fiecarei cutii, facand mult mai eficient intregul proces.

Care sunt criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca o firma de mutari mobila?

Pentru a avea certitudinea ca firma pe care au ales-o pentru colaborare este ceea ce au nevoie pentru relocarea mobilierului in noul punct de lucru, managerii trebuie sa fie foarte atenti si sa urmareasca indeplinirea unor criterii, care sunt esentiale pentru o astfel de firma.

De aceea, cei de la Moveout.ro le-au extras pe cele esentiale, astfel incatantreprenorii sa poata face cea mai buna alegere pentru afacerea lor:

  • o buna reputatie in domeniu – este important ca numarul clientilor care sunt multumiti de serviciile de care au beneficiat din partea unei firme de mutari sa fie cat mai mare, acest lucru demonstrand profesionalismul si seriozitatea acesteia;
  • un portofoliu complet de servicii – accesarea tuturor serviciilor de care este nevoie pentru mutare dintr-un singur loc, de la un singur furnizor, este un aspect care contribuie atat la finalizarea rapida a mutarii, cat si la obtinerea unor costuri avantajoase;
  • raportul calitate-pret sa fie unul bun – pentru a putea alege cea mai buna oferta de servicii, al carei raport calitate-pret sa fie unul avantajos, antreprenorii trebuie sa solicite oferte de la mai multe firme, pentru a le putea compara.

In concluzie, intregul proces de relocare a unei firme intr-un alt oras poate fi foarte usor, cu ajutorul potrivit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea