Cum sa...

#transfer #computer #pc #iphone

Cum sa transferi contactele de pe computer pe iPhone

Diferentele dintre sistemele de operare oferite de catre cei de la Microsoft si Apple pot induce in eroare multi utilizatori.  Din aceasta cauza, de multe ori, sincronizarea e-mail-ului personal din Microsoft Outlook cu un dispozitiv Apple este cu un pas mai greu de realizat.

Totusi, transferul de contacte si informatii nu este imposibil. Indiferent daca folosesti un sistem Mac sau unul cu Windows, pentru sincornizarea si transferul de contacte vei avea nevoie de aplicatia proprietara Apple, denumita iTunes .

Totodata, utilizatorii de PC vor trebui sa lucreze mai mult la aceasta sincronizare, decat cei care au un Mac.  Procesul va fi mai lung sau mai scurt, in funtie de versiunea de Outlook care este instalata pe PC.

In continuare vei afla cum sa transferi contactele de pe un computer pe iPhone-ul propriu si de ce ai nevoie pentru acesta operatiune. Nu uita, inainte de a incepe sincronizarea trebuie sa ai instalat pe PC sau Mac o versiune cat mai noua a programului iTunes. Aceasta poate fi descarcat online de pe pagina oficiala Apple

De ce ai nevoie:

- iPhone

- Mac ( Mac OS X Address Book sau Entourage ), Yahoo! Addresses Book, Windows Address Book, Outlook Express, sau Microsoft Outlook pentru PC

- iTunes (este recomandata cea mai noua versiune a aplicatiei)


Pasul I: SetarileUrmatorii pasi trebuie facuti daca ai un sistem PC cu Windows. Utilizatorii de Mac nu mai trebuie sa urmeze instructiunile de mai jos.


Sincronizare in Outlook 2003


1 Deschide programul Outlook, iar  din bara de control aflata in partea de sus, selecteaza meniul "Tool" si apoi apasa pe "Options".

2 Din "Options", apasa pe optiunea "Other" si apoi selecteaza "Advances Options".

3 Acceseaza optiunea "COM" si apasa "iTunes sync", dupa care apasa butonul "OK".

4 Apasa butonul "Apply" si continua cu urmatori pasi

Sincronizare in Outlook 2007

1 Din programul Outlook, mergi in meniul "Tools" si selecteaza optiunea "Trust Center"

2 Din panoul care s-a deschis, in sectiunea "Categories", apasa pe "Add-ins".

3 Din fereastra deschisa alege  optiunea "iTunes add-in", din lista denumita "Inactive Application Add-ins".

4 In aceeasi fereastra vei gasi si optiunea "Manage", asezata mai jos pe pagina si de aici apasa "COM Add-ins" si apoi "Go".

5 Din fereastra "COM Add-ins" selecteaza iTunes sync add-in si apasa "OK".Pasul II: Conectarea iPhone-uluiIn clipa in care iPhone-ul va fi atasat prin cablul USB de la pachet, iTunes se va deschide automat.Pasul III: Selecteaza iPhone-ul din fereastra iTunes.Selectarea terminalului se va face fie din tabul "INFO" aflat in bara de control, fie din sectiunea "Devices" aflata in partea stanga a ferestrei deschise.Pasul IV: Seteaza care sunt lucrurile care au nevoie de sicronizare1 Apasa tab-ul "Info" si in caz ca folosesti un Mac, selecteaza optiunea "Sync Address Book contacts ", iar daca folosesti un PC, selecteaza "Sync contacts from" de unde poti alege contactele din lista de Yahoo! agenda personala, Windows Address Book sau Outlook.

2 Selecteaza "All contacts," sau "Selected groups" dintre grupurile de contacte pe care vrei sa le transferi in memoria iPhone-ului.

3 Daca folosesti un sistem Mac, selecteaza ce doresti  sa adaugi in telefon si contactele din Yahoo selecteaza "Sync Yahoo! Address Book contacts".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar: De ce sa ne sterilizam animalul de companie?

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar

Pune o intrebare