Cum sa...

#locuint # cum sa te simti bine #trucuri simple #amenjare casa

Cum sa te simti mai bine in propria locuinta! Trucuri simple care iti vor aduce fericirea

Nu te mai simti bine in propria locuinta? Simti ca toate grijile te complesesc, desi aici este locul in care ar trebui sa te simti cel mai bine? O casa amenajata frumos nu inseamna neaparat ca iti aduce liniste si fericire. Expertii sustin ca ordinea, curatenie dar si culorile, accesoriile si parfumurile care te inconjoara te fac sa te simti mai bine, sa te relaxezi si sa fii mai fericit. Iata ce imbunatatiri poti aduce casei tale pentru a fi pe deplin linistit si in largul tau in propria casa.

Culori calde

Culorile calde, sunt ideale pentru a-ti conferi o stare de calm si relaxare. Poti alege nuante de galbn, caramiziu si portocaliu (gandeste-te la culorile toamnei) pentru diverse decoratiuni. Poate fi o vaza de flori, niste perne decorative, sau draperia. O schimbare minora, poate insemna enorm. Nu este necesar sa recedorezi casa sau sa vopsesti peretii ci sa acorzi un buget minim pentru diverse piese de mobilier. 

Florile proaspete, ideale pentru o stare de bine

Cu exceptia cazului in care ai alergie la polen, florile proaspete sunt ideale pentru a-ti ridica starea de spirit si pentru a-ti oferi o stare de bine. Cercetatorii au descoperit ca prezenta florilor in casa, induce o stare de bine si de liniste. Prin urmare, indiferent de anotimp, asigura-te ca ai in mereu flori in vaza.

Rame cu poze

Daca ai un perete gol, nu ezita sa-l umpli cu rame foto in care sa pui cele mai frumoase poze pe care le ai. Foloseste doar acele poze care iti dau o stare de bine si iti aduc zambetul pe buze cand le vezi.

Lumanari parfumate

Lumanarile parfumate, dar in mod special cele cu aroma de vanilie sau cele care iti amintesc de aromele prajiturilor preparate de mama sau de bunici, sunt cele care iti vor da o stare de bine. Aprinde-le ori de cate ori te simti stresat sau ai avut o zi grea la locul de munca. Iar daca lucrezi de acasa, te poti folosi de aceleasi arome pentru a-ti spori creativitatea.

Adopta un animal

Cercetatorii au descoperit ca animalele de companie, in special cainii si pisicile, ii ajuta pe oameni sa se relaxeze si sa depaseasca mai usor greutatile vietii. In plus, micutii blanosi reusesc sa-ti aduca rapid zambetul pe buze.

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului