Cum sa...

#modele pereti #arta pereti #cum sa #amenajarea casei #pereti #zugravit

Cum sa iti faci modele pe pereti! Ieftin si simplu VIDEO

Odata la ceva timp simtim nevoia de o schimbare, indiferent ca este vorba de vestimentatia noastra sau despre casa in care locuim. De obicei, casa ne-o aranjam astfel incat sa ne simtim cat mai comod si sa fie cat mai primitoare. Casa trebuie sa rezoneze cu noi.

Dar ce facem cand noi evoluam, ne dezvoltam, iar casa ramane la fel? Raspunsul este simplu: Ne apucam de zugravit! Asa ca ia-ti ustensilele si culorile si hai la treaba! O sa te ajutam si noi cum putem si pentru ca ne-am gandit la tine am cautat cele mai bune solutii prin care iti poti schimba aspectul casei. Videoclipul de mai jos iti arata cum ar trebui sa zugravesti ca sa ai un rezultat cat mai bun.

Nu te ingrijora, nu iti explica doar cum sa dai cu o culoare pe perete. Vei gasi foarte multe modele pe care le poti folosi in oricare dintre camerele tale. Stii care e partea cea mai buna? Ca pentru a crea acele modele nu o sa fii nevoit sa cumperi decat un trafalet. Acum dupa ce ai trafaletul nu trebuie decat sa ii scoti rola si sa ii faci modificarile din videoclipul de mai jos.

Noua ni s-au parut interesante modelele facute cu pieptanul pe perete (acest model ne aduce aminte de valurile marii, parca ne-am afla pe o plaja in Grecia si tot ce lipseste este un cocktail cu umbreluta); un al model interesant este cel folie de protectie cu bule. Sincer nu ne-am fi gandit niciodata la aceasta varianta. Tot ce trebuie sa faci: este sa imbraci trafaletul in folie si sa il bagi in vopsea. Cand il vei aplica pe perete vor ramane niste buline perfecte. Urmareste videoclipul si descopera si alte metode extraordinare de decorare a peretilor. Spor la lucru!

Sursa imagine: Pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare