Cum sa...

#sange fals #halloween #sange

Cum sa faci acasa sange fals pentru Halloween

Chiar daca nu ai timp pentru un costum de Halloween mai elaborat, cateva picaturi de sange fals pot transforma o tinuta banala intr-una foarte interesanta. Sigur, poti cumpara si sange artificial gata facut, dar daca vrei sa experimentezi, atunci poti urma reteta de mai jos si cu siguranta te vei distra in timp ce iti prepari propriul sange fals.

 

Sangele fals va fi folosit pentru a stropi diverse elemente vestimentare, suprafete sau chiar pentru propria ta piele. Iti prezentam una dintre cele mai usoare retete pe care le poti aborda. Avantajul este ca nu pateaza tesaturile si dupa Halloween il vei putea elimina cu usurinta.

Combina 1 cana sirop de porumb cu 2 linguri sirop de ciocolata intr-un bol. Adauga pigment rosu alimentar pana cand obtii o culoare rosie intensa. In functie de pigmentul pe care il ai vei avea nevoie de aproximativ 8 picaturi sau mai mult.

Daca nu vrei sa folosesti colorant alimentar il poti inlocui cu suc de sfecla sau de rodie. Poti incerca de asemenea si pasta de rosii, sirop de capsune sau piure de fructe.

Sange fals special pentru haine

Pentru ca efectul de pe haine sa fie unul interesant ai nevoie de un produs vascos. Avantajul este ca sangele nu va picura peste tot si pentru a se lipi bine pe haine trebuie sa folosesti un uscator de par la temperatura maxima. Pentru ca aceasta reteta include detergent de rufe, produsul realizat nu este comestibil si trebuie sa eviti sa il pui direct pe piale. Este excelent pentru a fi pus pe un halat de medic al unui om de stiinta nebun sau pe o rochie de bal de tipul Carrie.

Pasi de urmat:

  • Combina 2/3 cana sirop de ciocolata si 1/3 cana detergent pentru rufe.
  • Adauga 4 pana la 6 lingurite de colorant alimentar rosu.

Organe false pentru Halloween

Pentru a imita textura intestinelor, poti folosi orice, de la unt de arahide si pana la faina de ovaz. Poti face totul sa para mai realist adaugand fasii subtiri de hartie igienica, care imita cel mai bine aspectul organelor vitale.

Cu ajutorul acestor retete vei reusi cu siguranta sa faci o impresie buna la orice petrecere de Halloween. Iti prezentam si o alta reteta care arata cel mai realist is se va intuneca usor pe masura ce se usuca iar textura sa devine tot mai buna pe masura ce sangele se usuca. Ar trebui sa faci aceasta reteta cu maxim o ora inainte. Adaugand coji de ceapa vei crea aspectul unor cruste foarte intestetice, dar extrem de realiste.

Combina 2 linguri amidon de porumb, 4 lingurite de apa, 1 lingurita sirop de porumb, 1 lingura coji de ceapa si 4 picaturi de colorant alimentar rosu. Aplica acest amestec pe piele si lasa-l sa se usuce.

Rezultatul final va fi foarte realist si vei reusi astfel sa impresionezi cu tinuta ta macabra de Halloween la toate petrecerile la care mergi. Adauga doar elementele vestimentare potrivite si anul acesta vei fi pregatit asa cum se cuvinte de Halloween.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea