Cum sa...

#bucataria de vis #casa de vis #bucatarie #cum sa #renovare bucatarie

Cum sa ai bucataria ta de vis! 5 imagini care o sa te inspire

 

Cu totii visam la o casa perfecta, dar cati oare ajungem sa o avem? Nu se va intampla nimic daca tu continui sa visezi, pune mana pe ustensile si apuca-te de treaba! Casa ta de vis este mai aproape decat iti imaginezi! Sa incepem cu bucataria (caci ea este nucleul oricarei case). Iata cateva idei fabuloase pe care le poti aplica in bucataria ta!

Tapet, culoare si eleganta

Aceasta bucatarie pare desprinsa dintr-un film american, parca o asteptam pe doamna cu bucle aurii si sort rosu sa apara in fata florile ca sa le aranjeze, iar mai apoi sa se apuce de gatit. Culorile neutru folosite iti creeaza o stare de liniste,iar tapetul este perfect integrat in décor. Detaliile aurii – chiuveta si manerele sertarelor - aduc un accent de eleganta incaperii.

Mica si aerisita

Urmatoarea bucatarie pare destul de mica, dar culorile folosite se imbina perfect. Are un perete de accent in spatele chiuvetei si contrar a ceea ce ar crede unii – rozul chiar poate fi folosit pentru a-ti colora peretii. Bineinteles, conteaza nuanta si tonalitatea culorii alese. Acel roz-piersica de o tonalitate medie se potriveste perfect langa oblonul verde al geamului.

Stilul marinaresc

Poate parea ciudat, dar noua aceasta bucatarie ne aduce aminte de stilul marinaresc si iti poate crea iluzia ca te afli intr-un vas pe mare. Cu toate ca sunt utilizate culori puternice, efectul creat nu este deloc deranjant. Albastrul dulapurilor arata extraordinar langa frigiderul de un rosu aprins, iar aceste doua culori combinate cu modelul podelei creeaza un aspect deosebit.

Perfercta pentru familie

Aceasta pare bucataria perfecta in care sa pregatesti masa pentru tine si familia ta. Avand o fereastra foarte mare care iti permite sa ai lumina naturala atata timp cat soarele este sus, iti poti petrece aici toata ziua, iar seara dupa ce iti inchei activitatile poti privii stelele in timp ce te bucuri de un pahar din vinul tau preferat.

Feminina

Cu toate ca poate parea greu de crezut, dar o bucatarie poate fi feminina! Iata cat de dragut arata aceasta camera. Nu-i asa ca daca ai avea-o toata ziua ai sta sa coci prajituri? Recunoaste, aceasta bucatarie te imbie sa gatesti.

Sursa imagini: Thespruce.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare