Cum sa...

#curatenie covoare #covoare casa #covoare

Cum prepari acasa solutia minune pentru curatarea covoarelor

Daca ai incercat tot felul de produse din comert pentru curatarea covoarelor si nu ai fost multumita de rezultate, iti propunem o solutie pe care o poti prepara chiar tu, acasa.

 

Aceasta solutie naturala pentru curatarea covoarelor nu este toxica, are eficienta si nici nu afecteaza mediul inconjurator.

Cum se prepara solutia pentru curatat covoare

Atunci cand ai copii sau animale, cea mai neinspirata decizie este sa speli sau sa improspatezi covorul cu produse chimice. O solutie extrem de simpla care reda prospetimea covorului (atat din punct de vedere al mirosului, cat si al aspectului) este otetul simplu. Acea solutie pe care o gasesti la orice magazin alimentar sub pretul de 3 ron reprezinta cea mai buna solutie pentru curatat si improspatat covoarele.

Adauga o ceasca de otet intr-un tub cu pulverizator si imprastie solutia pe toata suprafata covorului. La final perie covorul cu miscari circulare. Aerul din incapere va fi improspatat, iar covorul va arata impecabil. In plus, o mare parte din bacterii si microbi vor fi distrusi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea