Cum sa...

#reparare denivelari #denivelari pereti interiori #denivelari pereti

Cum poti remedia de unul singur denivelarile peretilor interiori

Desi cu totii incepem sa ne reluam activitatile de zi cu zi, fie ca vorbim despre mersul la locul de munca, despre intalnirile cu prietenii apropiati sau cu rudele pe care nu le-a mai vazut de ceva timp, precautia este inca lucrul de care trebuie sa tinem cont pentru a ne proteja pe noi si familia noastra. Cea mai buna solutie sa ramanem precauti este sa petrecem, in continuare, cat mai mult timp in propria locuinta si sa cautam noi modalitati pentru a ne umple timpul.

In aceste conditii, vom avea ragaz sa ne ocupam de micile probleme din casa pentru care nu am gasit inca rezolvarea, iar unele dintre acestea pot fi legate de aspectul interior al locuintei. Denivelarile sau aspectul general al peretilor parca iti sar mai usor in ochi in aceasta perioada. Rezolvarea acestora devine, in acest context, o modalitate eficienta prin care putem uita plictiseala si rutina.

Desi poate parea o activitate care necesita cunostinte de specialitate si materiale care sunt greu de pus in opera, specialistii tin sa ne contrazica, sustinand ca denivelarile peretilor interiori din locuinte pot fi remediate foarte usor si fara cunostinte de specialitate, prin utilizarea unui glet de incarcare pentru finisaj.

Daca te afli in situatia in care aspectul peretilor iti da batai de cap, putina indemanare si ambitie, la pachet cu sfaturile specialistilor AdePlast, pentru finisarea peretilor interiori, chiar pot deveni solutii care sa mai reduca din starea de neliniste si plictiseala.

Cum se utilizeaza gletul GM126 de la AdePlast pentru a obtine cele mai bune rezultate?

Gletuirea peretilor, desi tratata uneori ca etapa optionala in amenanjarile interioare, este extrem de importanta pentru aspectul final al unei lucrari. Gletul este o tencuiala subtire, menita sa niveleze suprafata tavanului si a peretilor si sa o pregateasca pentru zugraveala.

Desi este o lucrare destul de pretentioasa, care trebuie executata rapid si cu precizie, gletuirea poate fi realizata si de catre neprofesionisti, cu conditia respectarii instructiunilor si recomandarilor specialistilor, dar si ale produselor folosite.

Un lucru important pe care trebuie sa il aflam despre glet este ca suprafetele pe care se aplica trebuie sa fie perfect uscate inainte de aceasta etapa, cu exceptia situatiei in care se foloseste un glet care se aplica in sistem “umed pe umed”.

Gletul alb pe baza de ipsos este un material de finisaj pentru suprafete maturizate in constructie, fara umiditate, la interior, pe beton, beton usor, tencuieli de ciment, tencuieli de var ciment, placi de gips carton, deci adaptat unei palete largi de suprafete. Un lucru esential care trebuie retinut de catre toti utilizatorii este faptul ca acest produs nu poate fi aplicat la exteriorul locuintei.

Gletul GM126 se aplica cu o gletiera de otel inoxidabil in straturi subtiri pe suport. La aplicarea in mai multe straturi, timpul de uscare intre operatiuni este de minim 6 ore. Respectarea perioadei de uscare a stratului aplicat este un element esential care conduce la rezultatul scontat.

Utilizarea acestui produs confera mai multe beneficii pentru interiorul locuintei, precum obtinerea unor suprafete supernetede, cu o culoare alba, stabila. De asemenea, produsul este rezistent la razele ultraviolete si permeabil la vaporii de apa.

Produsele AdePlast au la baza procese de inovatie si tehnologie moderna, fiind concepute sa ofere maximum de eficienta la un pret corect. AdePlast este in prezent o marca a companiei elvetiene Sika.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea