Cum sa...

#amenajare camera #amenajare casa #living #dormitor

Cum amenajezi smart colturile goale

 

Fiecare coltisor neutilizat este un spatiu pierdut. Cu putina imaginatie ii poti da un sens fiecarui loc din casa ta. O lampa cu picior sau un ghiveci cu plante reprezinta o modalitate foarte buna de a ocupa colturile goale ale locuintei.

Loc de joaca

Ai nevoie de o idee care sa starneasca imaginatia copilului? Coltul dormitorului este locul perfect in care sa ii improvizezi o mini-bucatarie de jucarie, unde cel mic sa „gateasca” dupa bunul sau plac. Poti sa montezi cateva rafturi pe care sa isi depoziteze ustensilele de bucatarie.

Biblioteca de colt

Gasesti la IKEA sau chiar la comanda poti sa iti faci o biblioteca de colt unde sa asezi cele mai indragite carti. Sau cele pe care iti doresti sa le citesti, insa tot amani sa o faci. Cata vreme le vei avea la indemana sunt sanse mai mari sa pui mana pe ele.

Mini coltar

Un coltar mic, pe care sa poti sta sa citesti o carte sau sa vorbesti la telefon ori sa iti bei cafeaua ar putea fi exact ceea ce iti lipsea.

Un dulapior simpatic

Da, pana si un dulapior isi poate face loc intr-un colt de incapere. Construit la comanda, dulapul poate adaposti o multime de lucruri marunte pe care altfel le-ai tine pe rafturi sau pe masuta de cafea.

Un display elegant

Poti transforma orice colt din casa ta intr-o expozitie de obiecte de colectie folosind rafturi dispuse intr-un mod inedit.

Rafturi plutitoare

Cand ai o casa mica, orice loc conteaza enorm. Inclusiv peretii goi. Acestia pot fi umpluti de rafturi plutitoare, care sa lase impresia de spatiu. Le poti personaliza dupa bunul tau plac.

Mini-birou

Orice colt gol poate deveni un birou pentru lucru atunci cand esti acasa. E suficient sa montezi o scandura incusta, dar suficient de groasa, din lemn, pe care sa o sprijini intre cei doi pereti si pe un picior din otel inoxidabil.

O galerie DIY

Un colt poate fi un punct focal intr-o sufragerie. Imprima fotografii vechi sau poze din vacante si asaza-le pe perete asa incat sa obtii o expozitie cu momente memorabile din viata ta si a familiei tale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea