Cum sa...

#alegere lenjerie de pat #lenjerie de pat

Cum alegi lenjeria de pat perfecta?

Cel mai comod loc dintr-o casa trebuie sa fie, cu siguranta, patul. Bineinteles, ne putem relaxa si in living sau in alte zone ale unei locuinte, insa in dormitor avem nevoie de cele mai bune conditii pentru un somn odihnitor. Totusi, nu este de ajuns sa te opresti la o saltea de calitate, ci conteaza in mare masura si tipul lenjeriilor de pat. Astfel, poti accesa chiar acum magazinul online Talis pentru a vedea ce variante ai la dispozitie. Probabil ca preferi sa le alegi pe primele pe care le gasesti prin supermarket-uri sau alte magazine, dar nu ai nicio garantie ca ai luat o decizie inspirata.

Lenjerii bune tot anul

De exemplu, daca esti in cautarea unui set de lenjerii de pat care sa fie potrivit tot anul, atunci bumbacul reprezinta, cu siguranta, optiunea ideala. Acesta nu este un material pretentios, se intretine cu usurinta si are avantajul ca iarna se pastreaza calduros, pe cand vara devine mai racoros. Bumbacul poate fi de mai multe tipuri, de la cel 100%, la bumbacul satinat, creponat sau din flanel. Asadar, indiferent de sezon te vei putea bucura de cele mai bune conditii in dormitor si vei avea parte de un somn odihnitor.

Descopera colectiile deosebite

Talis dispune de colectii ale unor branduri cunoscute, iar printre acestea putem aminti de Hobby, Tac, Majoli, Cottonbox, Anatolia, Ralex Pucioasa, Club Cotton si nu numai. Mai mult, pentru fiecare categorie in parte sunt propuse cateva zeci de variante, fiind imposibil sa nu gasesti ceva care sa se potriveasca in dormitorul tau.

Alte optiuni pe care nu trebuie sa le ratezi

Optiunile nu se opresc aici pentru ca Talis pune la dispozitie si lenjerii de pat din finet, de lux, din fibra de bambus, dar si toate accesoriile de care poti avea nevoie in dormitor precum pilote si perne.

Sunt modele pentru toate gusturile

Orice categorie te intereseaza ascunde nenumarate modele, astfel ca iti va fi foarte comod sa le gasesti pe cele care aduc completarile necesare in dormitor. Intotdeauna cele mai simple au fost si cele mai versatile, pentru ca aduc libertatea de a fi folosite in orice dormitor. Cu alte cuvinte, te poti opri la lenjeriile de pat intr-o singura culoare sau cu un design minimalist, dar poti sa vezi si celelalte variante. Poate preferi ceva cu motive florale, cu diverse desene, logo-uri, design-uri abstracte, cu personaje din desene animate si multe altele.

Treci rapid printre toate optiunile

Talis este cel mai bun loc catre care sa te orientezi atunci cand ai nevoie de lenjerii de pat si pentru ca vorbim de un magazin online, cele mai grozave modele te asteapta la numai cateva click-uri distanta. Asadar, spune adio orelor pierdute prin magazinele aglomerate cand aici ai la dispozitie mai multe criterii de selectie, ce te aduc si mai aproape de produsele pe care ti le doresti.

Profita de pe urma ofertelor

Surprizele nu se opresc aici, pentru ca Talis propune si preturi accesibile pentru toate buzunarele, dar si o multime de promotii de pe urma carora merita sa profiti. Aici putem aminti de promotia 1+1 gratis care presupune ca la achizitionarea unei lenjerii de pat vei primi doua. In plus, se gasesc si cateva pachete promo, dar poti vedea si oferta disponibila pentru Valentine’s Day, asa ca a venit timpul sa faci o schimbare in dormitor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare