Cum sa...

#lenjerie #lenjerie de pat

Cat de des schimbam lenjeria de pat? Iata cat de mult conteaza calitatea acestora tesaturi

Pentru o viata sanatoasa recomandarile specialistilor mentioneaza despre aerisirea dormitorului imediat dupa trezire sau despre miscarea fizica ca inviorare. Unde se incadreaza insa lenjeria de pat? Aceasta are un rol important in ce priveste odihna, calitatea somnului si nu numai. Stiati ca de calitatea ei si de frecventa cu care schimbam asternuturile se leaga si sanatatea pielii?

Lenjeria de pat ar trebui schimbata saptamanal, dar si aerisita, zilnic. Este un alt mod prin care evitam ca pielea sa fie afectata de dermatita de contact spre exemplu sau de eczeme.

Alege intotdeauna calitatea lenjeriilor si nu designul lor

Este destul de tentant sa alegem lenjerii pentru pat in functie de culorile preferate, tinand cont de contributia acestor tesaturi in decorul dormitorului. Insa ceea ce ar trebui sa primeze, ca aspect de maxima importanta si barometru al calitatii se refera la tipul de material din care lenjeriile sunt realizate.

Bumbacul ramane recomandarea numarul unu, insa de preferat ca densitatea sa fie una mare. Gramajul materialului, exprimat in grame per metru patrat, va indica calitatea lenjeriei, data de grosimea acesteia. Cu cat aceasta valoare este mai mare, cu atat mai bine. Aceasta mentiune este trecuta pe eticheta produsului.

Bumbacul satinat poate fi si el la fel de bun, avand si avantajul faptului ca ofera finete suprafetei. Variante accesibile sunt si cele din bumbac creponat spre exemplu, care nu au nevoie de calcare si nu tradeaza daca sunt usor sifonate.

Lenjerii de calitate de la producatori romani

Daca doriti sa impacati toate preferintele, sa alegeti calitate, dar si sa sustineti producatorii autohtoni puteti oricand alege Coneltex. Au fabrica in Suceava si lucreaza de zor pentru a face fata cererilor. Lenjeriile de pat pe care le produc sunt din gama accesibil, dar si de lux, din saten, sifon imprimat, damasc, nu doar din bumbac.

Acestea au un pret avantajos, mai ales pentru ca veti cumpara direct de la producator. In plus, puteti comanda online sau puteti trece pragul locatiei fizice din Suceava. In orice caz, au disponibilitate imediata pentru orice tip de lenjerie. Ba chiar se preteaza sa produca seturi de lenjerii si pentru institutii diverse, la comanda.

Spala si intretine lenjeriile pentru a evita problemele pielii

Pentru a mentine un nivel optim de igiena, din grija pentru sanatatea noastra si a pielii noastre, lenjeria de pat va fi frecvent spalata. Scuturati, aerisiti ori de cate ori este nevoie. Schimbati setul de lenjerie mai des, mai ales daca suferiti de transpiratie nocturna sau incercati si sa optati pentru alte materiale pentru a evita supraincalzirea - materiale adaptate confortului termic, fara a exagera. Spre exemplu cele de tip cocolino sunt ideale iarna, nu si in sezonul cald.

Preferati de fiecare data materiale de calitate, pentru ca astfel lenjeria nu va arata semne de uzura timpurii, ca urmare a frecventei mari de spalari si utilizari. Pentru alegeri optime voua coneltex.ro poate avea un raspuns potrivit.

Contact:

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18, Suceava

0735 194 314

Sursa foto: coneltex.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare