Cum sa...

#material lenjerii # lemjerii #lenjerii de pat

Care este cel mai bun material pentru lenjeriile de pat?

Cu totii ne dorim un somn odihnitor, insa doar putini sunt cei care dimineata se pot declara cu adevarat odihniti. Probabil ai observat si tu ca nu este suficient doar sa dormi: s-ar putea ca dupa 8 ore sa te trezesti cu aceeasi oboseala accentuata. Acest lucru este cauzat de mai multi factori: salteaua nu este confortabila si te determina sa te misti foarte mult in timpul somnului, pernele te incomodeaza, iar lenjeria de pat nu iti ofera odihna la care ai visat. Bineinteles ca nu sunt singurele cauze, insa daca ar fi sa realizam un top al motivelor din cauza carora nu poti avea un somn odihnitor, acestea ar fi incluse pe primele pozitii.

 

Multe persoane vor acorda extra-atentie saltelei, mergand pana in punctul in care o vor schimba chiar daca nu este necesar. De ce spunem acest lucru? Pentru ca de cele mai multe ori, lenjeria de pat este cea care influenteaza in mod negativ somnul. Tu stii cum sa alegi lenjeria de pat astfel incat sa te odihnesti cat mai bine? Cum iti dai seama care este cel mai bun material pentru lenjeriile de pat?

Lenjeriile de pat de pe piata sunt fabricate din diferite materiale, atat naturale, dar si sintetice. Dac iti doresti calitate, ar fi de preferat sa excluzi din start lenjeriile din materiale sintetice, deoarece nu iti aduc nici un beneficiu. In schimb, orienteaza-te spre lenjerii de pat din materiale naturale, care se simt perfect pe piele, permit aerului sa circule si care confera un grad sporit de confort datorita faptului ca asigura o temperatura ideala in orice anotimp. In plus, lenjeriile din materiale naturale sunt mult mai rezistente in timp si isi vor pastra calitatea si aspectul chiar si dupa numeroase spalari (daca respecti instructiunile).

Lenjeriile din bumbac reprezinta cea mai buna alegere

Dintre materialele disponibile pe piata, bumbacul este cea mai buna alegere pentru lenjerii de pat calitative. Acesta poate fi tesut atat mai gros (pentru lenjeriile de iarna) dar si mai subtire (pentru anotimpul cald). Bumbacul este recunoscut pentru proprietatile sale deosebite. Acesta permite pielii ,,sa respire” si are rolul de a regla temperatura, astfel incat sa fie reduse sansele de a transpira pe timpul noptii. In acest sens, este perfect chiar si pentru persoanele cu pielea sensibila, deoarece le protejeaza in timpul somnului.

Trebuie sa stii ca poti alege intre mai multe tipuri de lenjerii din bumbac: lenjerii din bumbac simple, lenjerii din bumbac satinat, lenjerii din bumbac egiptean sau din bumbac de Damasc. In functie de preferintele tale si de bugetul avut la dispozitie, poti alege diferite lenjerii romanesti din bumbac.

In afara de material, trebuie sa tii cont si de aspectul lenjeriei: unele persoane prefera bumbacul satinat, altele bumbacul clasic sau lenjeriile de pat creponate. Daca nu stii care este tipul tau de lenjerie preferat, iti recomandam sa le incerci pe toate si sa stabilesti care ti se potriveste cel mai bine.

Lenjeriile din bumbac pot fi achizitionate intr-o mare varietate de imprimeuri, culori si de asemenea, poti opta pentru orice dimensiune iti doresti, inclusiv pentru o lenjerie de pat pentru o persoana.

Iti recomandam sa achizitionezi lenjerii din bumbac dintr-un magazin online de specialitate. Astfel, vei economisi timp (deoarece produsele iti vor fi livrate acasa) dar si bani (preturile sunt mult mai bune) si te vei bucura de un sortiment bogat de produse. Poti alege dintre zeci de modele de lenjerie, lucru care de obicei nu este posibil intr-un magazin fizic, din cauza spatiului limitat.

In concluzie, cel mai bun material pentru lenjeriile de pat este fara indoiala bumbacul, asa ca daca iti doresti lenjerii calitative, acum stii ce sa alegi!

Sursa foto: https://cnchome.ro/lenjerie-de-pat-setting-sunset

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea