Cum sa...

# feng shui decoratiuni # noroc casa #casa #feng shui

Atrage norocul in casa ta. 3 reguli Feng Shui foarte importante in decorarea locuintei

 

Norocul nu vine singur! Ca sa ai parte de prosperitate in viata trebuie sa tii cont de anumite lucruri chiar si atunci cand iti decorezi casa.

Exista niste principii Feng Shui care pot aduce o energie pozitiva in caminul tau si pot atrage norocul. Iata cateva dintre acestea:

Usa de la intrare

Usa de la intrarea intr-o casa are o importanta deosebita. Este indicat sa se deschida catre interiorul holului. Daca iti construiesti singur casa, este ideal ca usa sa fie monatat spre partea de nord.

Culoarea usilor

Cand vine vorba despre culoarea usilor, este important de stiut ca si acestea au o influent asupra casei. O usa maron aduce pacea si linistea in casa, o usa bleumarin este ideala pentru ca indeparteaza ghinionul.

O planta cu frunze rotunde in sufragerie

Sufrageria este un spatiu in care este nevoie sa te simti bine, trebuie sa fie cat mai aerisita. Elimina obiectele nefolositoare, nu incarca prea mult spatiul. Nu tine un singur fotoliu in sufragerie pentru ca se spune ca atrage relelele in casa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea