Cum sa...

# asamblare mobilier ikea #mobilier ikea #ikea

Asamblare mobilier IKEA - gaseste meseriasul din apropiere!

Trebuie sa recunoastem ca brandul IKEA este unul foarte popular si in randul romanilor. Mobilierul ce poarta amprenta unor designeri cunoscuti, calitatea deosebita a materialelor si aspectul minimalist propus de celebra companie, fac ca produsele acestora  sa isi gaseasca cu usurinta locul in casele amenajate modern si practic.

 

 Daca vorbim de rapiditate, calitate si transport lucrurile sunt clare si simple, provocarea incepe cand ai mobilierul acasa si trebuie sa incepi sa il montezi. Daca te regasesti in aceasta situatie ai nimerit perfect! Aici poti descoperi cele mai bune alternativele.

Citesti instructiunile cu atentie si te inarmezi cu rabdare

Aceasta optiune este convenabila daca vorbim de asamblare  unei mese sau unui scaun. Trebuie sa recunoastem ca instructiunile furnizate de producatori pentru aceste corpuri de mobilier sunt foarte detaliate si pasii destul de usor de urmat, daca ai timp si vrei sa te relaxezi, te poti incumeta sa montezi masuta de cafea sau scaunul de bar achizitionat de la IKEA. Iti va lua ceva mai mult de 10 minute, dar vei avea satisfactii personale vazand rezultatele. Lucrurile se complica insa daca vorbim de birouri, dulapuri, bucatarii, mobilier de baie sau alte corpuri de mobilier.

Gaseste meseriasul cu servicii24.ro

Pentru mobilierul  de living, dormitor, bucatarie sau baie poti alege cea mai simpla alternativa -  servicii24.ro, cel mai bun marketplace pentru meseriasi. Cum faci asta? Simplu! Accesezi pagina portalului servicii24.ro si aplici filtrele care te intereseaza ( in cazul tau asamblare mobilier ikea) analizezi ofertele de joburi. Poti contacta unul dintre meseriasii care au postat oferta de servicii sau poti posta oferta proiectului tau. 

Portalul este practic un targ de joburi nisat, bine organizat, care faciliteaza legatura dintre prestatorii de servicii si ofertanti. Postand un anunt cu proiectul tau vei interactiona direct cu persoane interesate sa realizeze jobul. 

Utilizand acest instrument vei avea certitudinea ca gasesti colaboratori dispusi sa te ajute in de proiectul de asamblare mobilier. Toate detaliile legate de costurile pentru servicii sunt clare de la inceput, pentru ca ai  si oferta pret, deci nu vor mai exista negocieri ulterioare iar costul nu va fi o surpriza neplacuta.

Cum functioneaza servicii24.ro?

Portalul iti permite tie si celor ce cauta meseriasi pentru asamblare mobilier IKEA, sa iti postezi proiectul si oferta de pret. Vei fi contactat de meseriasii din zona dispusi sa lucreze pe pretul ofertat. Servicii24.ro este si un comparator de preturi foarte eficient, aici poti descoperi care sunt sumele corecte ofertate/solicitate pentru asamblare de mobila, practic, acest indicator aduce un echilibru pe piata serviciilor legat de costuri. Solicitantul de servicii nu se gaseste in ipostaza de a plati mai mult decat face, meseriasul primeste suma corecta pentru munca depusa. 

Postand oferta ta de servicii montare mobilier IKEA pe servicii24.ro beneficiezi de:

  • mobilier montat corect cu aspect impecabil
  • mobilierul este montat cu aparate profesionale
  • fiind montat de meseriasi cu experienta, riscul defectelor de montaj este zero
  • sarcina de montare se realizeaza rapid, placut, confortabil.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului