Cum sa...

#alegere perdele #perdele

Alegerea perdelelor potrivite de la Velaria in functie de obiectele de mobilier din casa

Preferintele proprii nu se discuta. Fiecare persoana isi amenajeaza casa exact asa cum isi doreste. Multi, daca nu chiar toti abia asteapta sa ajunga sa aiba propria lor casa pentru a o decora asa cum au visat mereu. Fiecare detaliu, accesoriu si chiar tablou dintr-o casa a fost cu siguranta ales de cei care locuiesc in ea in functie de anumite caracteristici. Deci toate au un scop si o semnificatie aparte.

Cand vine vorba despre obiectele mari de mobilier si de decor care au o anumita utilitate, cei care nu sunt pusi in situatia de a alege toate elementele pentru o casa de la zero nu pot intelege cat de dificil este. Pentru ca toate sa se combine armonios si sa fie de aceeasi culoare sau nuanta este nevoie de cautari si de ore in sir petrecute pe drumuri si oboseala acumulata. Chiar si alegerea perdelelor si a draperiilor poate fi o provocare, deoarece trebuie sa respecte anumite reguli.

Cum alegem corect culoarea draperiilor si a perdelelor unde este mobilier deschis la culoare?

Aceste elemente trebuie alese in functie de decorul casei, de obiectele de mobilier si de culorile predominante. Un aliat potrivit pentru aceasta situatie poate fi velaria.ro. Acesta este un magazin online care dispune de perdele si draperii de diferite culori si modele, astfel incat sa aveti o gama variata din care sa alegeti ceea ce se potriveste si ce va place.

Persoanele care opteaza pentru mobilier de culori deschise precum alb, crem sau alte nuante de acest gen se pot juca cu orice culori pentru perdele si draperii. Perdelele pot fi albe, deoarece astfel poate ajunge lumina zilei mai puternic in casa, dar aici difera in functie de preferinte. O perdea alba simpla sau cu un model de anumita nuanta de la Velaria poate fi combinata cu o draperie de orice culoare, in functie de culoarea covorului, a pernelor sau a celorlalte elemente din camera. In aceste cazuri sunt potrivite chiar acele modele de draperii moderne, mai inchise la culoare deoarece camera nu va fi intunecata complet.

Culoarea perdelelor si a draperiilor pentru camerele cu mobilier inchis la culoare

Unii oameni prefera parchetul sau chiar mobilierul de culori inchise. Negrul este una dintre preferinte si confera cu adevarat un aspect mai elegant camerei. Mobilierul de culoarea maro inchis este prezenta in special pentru mobila din lemn masiv, cu adevarat impozanta si impresionanta intr-o camera.

Cand este vorba despre astfel de obiecte de mobilier, de aceste nuante, perdelele si draperiile de la Velaria potrivite sunt cele mai deschise la culoare, dar nu numaidecat cele albe. Una dintre modelele de perdele potrivite este cea alba cu verde, deoarece aspectul sau elegant, combinat cu nuanta de verde inchis poate completa perfect o astfel de camera in care culorile sunt destul de inchise. Alaturi de acestea draperiile verzi pot veni ca o completare perfecta in acest cadru.

In functie de preferinte, in loc de verde poate fi aleasa oricare alta culoare deoarece sunt disponibile pe site la Velaria optiuni diverse printre care, crem, mov, albastru si altele. Important este sa permiteti luminii sa intre in camera pentru a nu fi complet intunecata.

Accesati site-ul pentru a vizualiza toata gama de produse disponibila si pentru mai multe informatii precum cele cu privire la pret.

Contact:

0774066516

0770774148.

Sursa foto: velaria.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea